Ολυμπιακός: Τα «αποκαλυπτήρια» στη σχολή του Ροζάριο

Ολυμπιακός: Τα «αποκαλυπτήρια» στη σχολή του Ροζάριο

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Τα «αποκαλυπτήρια» στη σχολή του Ροζάριο

bet365

Τα επίσημα αποκαλυπτήριά της πραγματοποίησε η νεοσύστατη Σχολή της ομάδας του Ολυμπιακού στο Ροζάριο της Αργεντινής.

Το παγκόσμιο δίκτυο σχολών του Ολυμπιακού έχει επεκταθεί εδώ και λίγο καιρό και στη Νότια Αμερική. Η Αργεντινή ανήκει πια – μέσω της σχολής του Ροζάριο - στο δίκτυο των Πειραιωτών.

Στο Ροζάριο οι υπεύθυνοι πραγματοποίησαν το επίσημο άνοιγμα της Σχολής που μετρά ήδη στις τάξεις της πάνω από 500 παιδιά, μεταξύ αυτών και 90 κορίτσια τα οποία συνθέτουν ένα ξεχωριστό φιλόδοξο εγχείρημα. Στο πλαίσιο της επίσημης «πρώτης», στην οποία βρέθηκε πλήθος οικογενειών, ο πρόεδρος Σεμπάστιαν Φράνκο και ο Aθλητικός Διευθυντής της σχολής, Γκιγιέρμο Γκουτιέρες, ανέφεραν: «Θέλουμε για ακόμα μια φορά να εκφράσουμε την ικανοποίηση και τη χαρά μας για το γεγονός πως είμαστε κομμάτι της οικογένειας του Ολυμπιακού! Μπορέσαμε και εκμεταλλευτήκαμε το διάστημα της πανδημίας προκειμένου να μυήσουμε ακόμα περισσότερο τους προπονητές της ακαδημίας μας στη νοοτροπία του Ολυμπιακού.

Θέλουμε να προαναγγείλουμε ένα τουρνουά ανάμεσα σε ποδοσφαιρικές Ακαδημίες του Ροζάριο (συμπεριλαμβανομένης της δικής μας φυσικά) καθώς και ένα camp δοκιμαστικών τον επερχόμενο Ιανουάριο. Νωρίτερα, ένας σπουδαίος πρώην αστέρας του Ολυμπιακού από την Αργεντινή θα ενισχύσει με την παρουσία και την εμπειρία του τη σχολή μας, ωστόσο δεν θέλουμε να πούμε περισσότερα ακόμα σχετικά με αυτό. Τέλος, επεξεργαζόμαστε πλάνο δημιουργίας ξεχωριστής Σχολής τερματοφυλάκων. Ζήτω ο Ολυμπιακός».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE NEWS FEED