ΑΕΚ: Τα γκολ του Αραούχο κόντρα στον Ολυμπιακό δεν αποδείχθηκαν «χρυσά» (vids)

ΑΕΚ: Τα γκολ του Αραούχο κόντρα στον Ολυμπιακό δεν αποδείχθηκαν «χρυσά» (vids)

Κώστας Τόπας
ΑΕΚ: Τα γκολ του Αραούχο κόντρα στον Ολυμπιακό δεν αποδείχθηκαν «χρυσά» (vids)

bet365

Ο Σέρχιο Αραούχο πέτυχε δύο πανέμορφα τέρματα απέναντι στον Ολυμπιακό και με αυτόν τρόπο συνέχισε την... παράδοση απέναντι στους «ερυθρόλευκους».

Ο Αργεντινός επιθετικός ήταν από τους πρωταγωνιστές της ΑΕΚ το βράδυ της Κυριακής (21/11) στο ΟΑΚΑ σημειώνοντας και τα δύο τέρματα για την ομάδα του. Μπορεί αυτά να μην αποδείχθηκαν αρκετά, ωστόσο ο Αραούχο απέδειξε το πόσο πολύτιμος είναι για την αιχμή του δόρατος. Αρχικά, στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, ο «Τσίνο» εκμεταλλεύτηκε την εκπληκτική σέντρα του Μάνταλου, ο οποίος κι αυτός ήταν σε καλή μέρα και με δυνατή κεφαλιά, έγραψε το 1-1.

Λίγο πριν το τέλος και συγκεκριμένα στο 79' ο Ανσαριφάρντ έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Αραούχο με ένα υπέροχο τελείωμα μείωσε σε 2-3. Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για να δώσει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας στην Ένωση.

Παρ’ όλα αυτά, μετά την επίτευξη των δύο συγκεκριμένων τερμάτων, ο 29χρονος φορ, έφτασε τα πέντε γκολ σε δέκα αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό. Η αρχή έγινε τη σεζόν 2016-17 στο ματς Κυπέλλου, τότε που ο Αραούχο είχε σκοράρει για το 1-2 της ΑΕΚ στο Φάληρο. Την επόμενη χρονιά βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, για τον ίδιο θεσμό, με την ΑΕΚ τότε να κατακτά τη νίκη με 2-1. Η επόμενη φορά του, ήταν σεζόν 2019-20, για τα playoffs του πρωταθλήματος, χωρίς ωστόσο να χαρίζει στην ομάδα του το τρίποντο μιας και ηττήθηκε με 2-1.

Το βράδυ της Κυριακής (21/11) ο Αραούχο βρήκε για πρώτη φορά δύο φορές δίχτυα σε ματς με αντίπαλο τον Ολυμπιακό και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο. Ωστόσο, το διπλό «χτύπημα» του δε στάθηκε αρκετό για να βοηθήσει την ΑΕΚ να φτάσει στο πολυπόθητο τρίποντο.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα