Λουτσέσκου: «Μετά από κάθε διακοπή έχουμε άσχημα αποτελέσματα»

Newsroom
Λουτσέσκου: «Μετά από κάθε διακοπή έχουμε άσχημα αποτελέσματα»

bet365

Στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα του μετά τις διακοπές του πρωταθλήματος λόγω των Εθνικών ομάδων, στάθηκε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος προπονητής μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα της ομάδας του από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι ανέφερε τα εξής: «Αυτό είναι το καθοριστικό στοιχείο του αγώνα, η έλλειψη ρυθμού που δεν είχαμε σήμερα. Έπειτα, μπορούμε να μιλήσουμε για χαμένες ευκαιρίες, ευκαιρίες από στατικές φάσεις, τις δύο στιγμές αυτές, γιατί το γκολ που δεχόμαστε είναι δική μας, και σε ένα λεπτό πηγαίνουμε στο ημίχρονο με 0-0. Ακόμη κι αν δεν είμαστε καλοί, θα πηγαίναμε με άλλη οπτική στο δεύτερο ημίχρονο. Το πέναλτι είναι το δεύτερο πέναλτι που έρχεται από το πουθενά πραγματικά, χωρίς να κρίνω αν η φάση είναι πέναλτι ή όχι. Αλλά ήταν μια ενέργεια υπό τον έλεγχο μας. Και πάντα αυτού του είδους τα επεισόδια πηγαίνουν υπέρ της ομάδας που έχει τη μεγαλύτερη δίψα για τη νίκη. Πιθανώς για εμάς ήταν πολύ αρνητική η διακοπή των εθνικών ομάδων. Μετά από κάθε διακοπή έχουμε κακά παιχνίδια, όπως με ΠΑΣ Γιάννινα και σήμερα, ή κακά αποτελέσματα όπως με τον Βόλο».

Για το πώς εννοεί ότι η διακοπή των Εθνικών ομάδων επηρεάζει τη δική του: «Μάλλον επειδή διακόπτουμε τον ρυθμό μας, το ότι τα πηγαίνουμε καλά, τελειώνουμε σωστά τις φάσεις, και η διακοπή φέρνει μια χαλαρότητα, ορισμένοι παίκτες φεύγουν για τις Εθνικές τους ομάδες και πηγαίνουν από μια πραγματικότητα σε μία άλλη επιστρέφοντας μετά. Ενδεχομένως χάνεται η συγκέντρωση της ομάδας και πρέπει να την ξαναχτίσουμε μετά, επαναλαμβάνοντας όλα όσα έχουμε δουλέψει. Πρέπει να δουλεύουμε μέρα με τη μέρα για να επανέλθουμε στην κατάσταση που ήμασταν προηγουμένως.

Είναι κακή μέρα, τι άλλο να πω; Είναι αλήθεια ότι κάναμε πολλά λάθη, ότι θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε τους χώρους διαφορετικά, ότι πολλές φορές περιμέναμε τη μπάλα στα πόδια. Δώσαμε την ευκαιρία στον Ατρόμητο να αμυνθεί χωρίς να νιώθει πίεση».

Για τη χρησιμοποίηση συγκεκριμένων παικτών που ίσως να μην έχουν ρυθμό και αν αυτό στέλνει μηνύματα σε άλλους παίκτες της ομάδας: «Η χρησιμοποίηση ενός ή κάποιων παικτών δε στέλνει κάποιου είδους μήνυμα στην ομάδα. Η ομάδα γνώρισε καλά ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια ομάδα με καλούς παίκτες που για διάφορους λόγους ήταν τελευταία, ξέραμε όμως ότι θα έχουμε έναν πόλεμο. Πιθανώς όμως δεν μπορέσαμε να αλλάξουμε κατάσταση μετά την διακοπή και με αυτήν την έννοια δεν περιμέναμε να δεχτούμε γκολ στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου. Ακόμη κι αν κάναμε ένα όχι καλό πρώτο ημίχρονο, εντούτοις ελέγχαμε το παιχνίδι με χαμηλό ρυθμό και μπορεί να είχαμε διαφορετική ιστορία στο δεύτερο ημίχρονο, γιατί η ομάδα πρέπει να ξέρει να κερδίζει ακόμη και όταν παίζει άσχημα. Είμαι απογοητευμένος γιατί ξανά δείξαμε ότι δεν έχουμε ισορροπία και όποτε η κατάσταση δε μας ευνοεί, χάνουμε τη συγκέντρωση μας, το στόχο μας, την αυτοπεποίθηση, την ένταση, τη δημιουργικότητα, την επιθυμία να επιτεθούμε στους χώρους και ως φυσιολογικό αποτέλεσμα έχουμε κακά αποτελέσματα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα