Λουτσέσκου: «Παίξαμε με αργό ρυθμό»

Λουτσέσκου: «Παίξαμε με αργό ρυθμό»

Newsroom
 Λουτσέσκου: «Παίξαμε με αργό ρυθμό»

bet365

Ο κόουτς του ΠΑΟΚ σχολίασε πως ο Ατρόμητος είχε απόψε αποφασιστηκότητα και για αυτό έφτασε στη νίκη.

Στον παράγοντα «αποφασιστηκότητα» που υπήρχε από την πλευρά του Ατρόμητου στάθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά την αποψινή (21/11) ήττα του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι. «Είναι γεγονός ότι μετά τις διακοπές των Εθνικών κάνουμε κακά παιχνίδια και κακά αποτελέσματα. Μπαίνουμε συνεχώς σε μια διαδικασία, βρίσκουμε το ρυθμό, τη συνοχή μας, τη χημεία, αλλά με τη διακοπή δε μπορούμε να βρούμε άμεσα όλα αυτά τα στοιχεία, την ένταση, την αποφασιστηκότητα, τη συγκέντρωση...», είπε αρχικά στη NOVA.

Και μετά ρωτήθηκε για τις χαμένες ευκαιρίες των Θεσσαλονικιών. «Το παιχνίδι κερδήθηκε από την ένταση και την αποφασιστικότητα του Ατρομήτου. Παίξαμε με αργό ρυθμό, δεν κυκλοφορούσαμε γρήγορα, δεν αλλάζαμε γρήγορα πλευρές και όλο αυτό βόλευε τον Ατρόμητο να οργανώνεται χωρίς τη μπάλα. Δεν είχαμε την κίνηση που θέλαμε ανάμεσα στις γραμμές του αντιπάλου, δεν δώσαμε τη δυνατότητα στους παίκτες να βρουν αυτόν το χώρο, αντ' αυτού βρισκόμασταν συνεχώς απέναντι στους αντιπάλους μας, πρόσωπο με πρόσωπο, και γινόταν πιο εύκολο το έργο τους. Όταν βρίσκεσαι σε αυτήν την κατάσταση όλοι οι παράγοντες μπορούν να λειτουργούν εναντίον σου».

Κλείνοντας σχολίασε ότι «θα μπορούσαμε να αποφύγουμε το λάθος (σ.σ. που οδήγησε στο 1-0) και να πηγαίναμε ισόπαλοι στο ημίχρονο, διεκδικώντας τις πιθανότητες μας στο δεύτερο ημίχρονο ακόμη κι αν κάναμε γενικά ένα κακό παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο συνέβη μια φάση που δεν προέκυψε από φυσιολογική ροή, ένα πέναλτι που θα μπορούσε να μην έχει γίνει - δε λέω αν ήταν ή όχι πέναλτι. Απλώς περιγράφω την κατάσταση, γιατί πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει καλύτερο από το παιχνίδι, παρότι δεν ήμασταν καλοί».


@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα