ΑΕΚ σε Βερίσιμο: «Ήταν καθαρό πέναλτι, έπρεπε να το δεις στο VAR»

Newsroom
ΑΕΚ σε Βερίσιμο: «Ήταν καθαρό πέναλτι, έπρεπε να το δεις στο VAR»

bet365

Όταν ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο, οι άνθρωποι της ΑΕΚ έλεγαν στον Πορτογάλο διαιτητή Φάμπιο Βερίσιμο ότι η φάση με πρωταγωνιστές τους Μασούρα - Βράνιες ήταν πέναλτι και πως θα έπρεπε να τσεκάρει τη φάση στο VAR.

Στην ΑΕΚ εξέφρασαν τα παράπονά τους προς τον Πορτογάλο διαιτητή Φάμπιο Βερίσιμο, μόλις ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι εναντίον του Ολυμπιακού. Οι άνθρωποι της Ένωσης έλεγαν στον Ίβηρα ρέφερι πως η φάση με πρωταγωνιστές τους Μασούρα - Βράνιες ήταν πέναλτι και πως θα έπρεπε τουλάχιστον να τσεκάρει τη φάση στο VAR.

Στην ΑΕΚ ήταν εκνευρισμένοι διότι στο VAR ελέγχθηκε μόνο αν ήταν οφσάιντ ο Αραμπί στη φάση που έγινε το 1-2 και όχι εκείνη που προηγήθηκε...

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα