ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Ο Αραμπί άδειασε τον Μισελέν, πέρασε τη μπάλα κάτω από τα πόδια του Στάνκοβιτς και έκανε το 1-2 (vid)

Δημήτρης Σαμόλης
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Ο Αραμπί άδειασε τον Μισελέν, πέρασε τη μπάλα κάτω από τα πόδια του Στάνκοβιτς και έκανε το 1-2 (vid)

bet365

Ο Λαλά πέταξε τη μπάλα μπροστά για τον Αραμπί, ο οποίος μπήκε στην περιοχή, άδειασε τον Μισελέν και πέρασε τη μπάλα κάτω από τα πόδια του Στάνκοβιτς, γράφοντας το 1-2 για τον Ολυμπιακό κόντρα στην ΑΕΚ, στο 34'.

Στο 34' του ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακός, ο Μάνταλος εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Βατσλίκ. Η Ένωση διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι, για σπρώξιμο του Μασούρα στον Βράνιες, αλλά ο διαιτητής Βερίσιμο άφησε το παιχνίδι να εξελιχθεί.

Ο Τσέχος γκολκίπερ του Ολυμπιακού έδωσε ακολούθως στον Σωκράτη, αυτός στον Μασούρα, εκείνος στον Λαλά, ο οποίος πέταξε τη μπάλα μπροστά για τον Αραμπί. Ο Μαροκινός μπήκε στην περιοχή, άδειασε τον Μισελέν και με το αριστερό πέρασε τη μπάλα κάτω από τα πόδια του Στάνκοβιτς, γράφοντας το 1-2 για τους «ερυθρόλευκους».

Η φάση ελέγχθηκε στο VAR για το αν υπήρχε περίπτωση οφσάιντ, αλλά αποδείχθηκε πως ο Βράνιες κάλυπτε τον σκόρερ του Ολυμπιακού.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα