Με Μισελέν και Λιβάι Γκαρσία στη δεξιά πλευρά η ΑΕΚ στο ντέρμπι

Δημήτρης Βέργος
Με Μισελέν και Λιβάι Γκαρσία στη δεξιά πλευρά η ΑΕΚ στο ντέρμπι

bet365

Ο Αργύρης Γιαννίκης επιλέγει τον Μισελέν στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Λιβάι Γκαρσία στα δεξιά της επίθεσης στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αν υπήρχαν δύο ερωτηματικά στην ενδεκάδα της ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αυτά αφορούσαν στο δεξί άκρο της άμυνας μεταξύ των Μισελέν και Ρότα και στο δεξί άκρο της επίθεσης μεταξύ Λιβάι Γκαρσία και Αμραμπατ. Τελικώς ο Γιαννίκης επιλέγει τον Μισελέν και τον Γκαρσία σε ένα 4-2-3-1 που θα μπορεί να γίνεται και 4-3-3 με τα αναμενόμενα πρόσωπα.

Ο Στάνκοβιτς είναι στην εστία, Μοχαμαντί, Μήτογλου, Βράνιες και Μισελέν τετράδα στην άμυνα, Σιμάνσκι και Σιμόες οι δύο χαφ, μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο ο Μάνταλος, Τσούμπερ στα αριστερά, Λιβάι στα δεξιά και Αραούχο στην κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο βρίσκονται οι Τσιντώτας, Σβάρνας, Ρότα, Χατζισαφί, Λε Ταλέκ, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Αμραμπατ και Ανσαριφάρντ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα