Σκοράρουν και οι δύο στο ΟΑΚΑ

G-Betting G-Betting
Σκοράρουν και οι δύο στο ΟΑΚΑ
Οι προβλέψεις της G-Betting για τα ματς της Κυριακής στην 10η αγωνιστική της Superleague Ιnterwetten, όπου ξεχωρίζει το ΑΕΚ-Ολυμπιακός.

Η Superleague Interwetten συνεχίζεται την Κυριακή και το πρόγραμμα περιλαμβάνει 3 ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, με το ντέρμπι του ΟΑΚΑ μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού να ξεχωρίζει.

Ντέρμπι κορυφής στο ΟΑΚΑ (19:30), με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Ολυμπιακό και να απέχει 3 βαθμούς από τους Πειραιώτες. Οι δύο ομάδες έχουν δείξει την ποιότητα τους μεσοεπιθετικά σε όλη τη σεζόν. Από τη μία έχουμε Τσούμπερ, Λιβάι, Μάνταλο, Άμραμπατ, Αραούχο. Στον αντίποδα Γκάρι Ροντρίγκες, Μασούρα, Αγκιμπού Καμαρά, Μαντί Καμαρά και Ελ Αραμπί. Βέβαια στην άμυνα και οι δύο μονομάχοι έχουν τα προβλήματα τους και τρώνε εύκολα γκολ. Το goal/goal δίνεται στο 1.80 στην Interwetten και φαντάζει ιδανική επιλογή.

z

Στις 19:30 έχουμε και το ματς του ΠΑΟΚ στην έδρα του Ατρομήτου. Ο δικέφαλος του Βορρά θέλει να εκμεταλλευτεί το αποτέλεσμα του ΟΑΚΑ και να μειώσει τη διαφορά, ενώ ο Ατρόμητος ψάχνει τριποντο εναγωνίως αφού βρίσκεται στην τελευταία θέση. Ο ΠΑΟΚ ξέρει τον τρόπο να σκοράρει, ωστόσο και εκείνος δεν εμπνέει σιγουριά με την αμυντική του γραμμή που έχει παρουσιάσει πολλά κενά μέσα στη σεζόν. Goal/goal και στο ματς αυτό στο 2.15.

v

Τέλος στις 17:15 ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης. Oι δύο ομάδες μετρούν 7/10 αναμετρήσεις με under μεταξύ τους, ενώ 4 στα 6 ματς της Ελαφράς Ταξιαρχίας έληξαν με under μέσα στη σεζόν. Το 0-1 γκολ στο ματς δίνει 2.70 και έχει ρίσκο,αλλά αξίζει. Κλειστό ματς περιμένουμε και όποιος σκοράρει πρώτος θα γίνει το μεγάλο φαβορί για να φτάσει στους 3 βαθμούς.

i

Oι επιλογές της G-Betting

ΑΕΚ - Ολυμπιακός

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ

Παναιτωλικός - Απόλλων Σμύρνης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

G-Betting
G-Betting