Ολυμπιακός: Η 11άδα που σκέφτεται περισσότερο ο Μαρτίνς για το ντέρμπι

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η 11άδα που σκέφτεται περισσότερο ο Μαρτίνς για το ντέρμπι

bet365

Ο Πορτογάλος προπονητής δείχνει πως δεν θα παρεκλίνει από το σχέδιο του 4-2-3-1 για το ντέρμπι με την ΑΕΚ την Κυριακή στο ΟΑΚΑ (19.30, COSMOTE SPORTS TV 1).

Όλα τα δεδομένα και οι πληροφορίες συνεχίζουν να συγκλίνουν στο ότι ο Πέδρο Μαρτίνς οδεύει περισσότερο προς ένα 4-2-3-1 παρά σε ένα 4-3-3 με Μπουχαλάκη απέναντι στην ΑΕΚ. Υπάρχει άλλωστε η σχετική εκτίμηση για τους 11 των Πειραιωτών στο ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Όπως φαίνεται στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού ο Βατσλίκ θα είναι κάτω από τα γκολπόστ. Δεξιός μπακ ο Λαλά, αριστερός ο Ρεάμπτσιουκ και οι Σισέ - Παπασταθόπουλος θα είναι στο κέντρο των μετόπισθεν. Το δίδυμο των αμυντικών μέσων θα απαρτίζεται από τους Μαντί Καμαρά και Εμβιλά.

Στο ένα «φτερό» θα βρίσκεται ο Γκάρι Ροντρίγκες, στο άλλο ο Μασούρας και ενώ ο Αγκιμπού Καμαρά θα πάρει θέση πίσω από τον Ελ Αραμπί. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούσαν και διεκδικούν ακόμα ο Μπουχαλάκης αλλά και ο Τικίνιο. Ο Κρητικός χαφ βέβαια μόνο σε περίπτωση που επιλεγεί το 4-3-3 (το οποίο σε αρκετές περιπτώσεις ο Πέδρο Μαρτίνς διάλεγε για δυνατά και δύσκολα παιχνίδια και προφανώς το έχει σκεφτεί και για το ΑΕΚ - Ολυμπιακός).

Τώρα όμως προκύπτει πως ο έμπειρος τεχνικός ποντάρει πολλά στα τρεξίματα και την πίεση του Αγκιμπού Καμαρά αλλά και στο πως βοηθάει μεσοεπιθετικά την ομάδα. Από τις άλλες επιλογές της αποστολής βοήθειες μπορούν να δώσουν σίγουρα οι Ονιεκούρου (εφόσον είναι στο 100%), Βαλμπουενά και υπό προϋποθέσεις ο Λόπες.

Στην αποστολή ο Μαρτίνς έχει πάρει τους εξής παίκτες: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Σισέ, Ο. Μπα, Παπασταθόπουλος, Μάρκοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Μασούρας, Βρουσάι, Ονιεκούρου, Λόπες, Ροντρίγκες, Βαλμπουενά, Τικίνιο και Ελ Αραμπί.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα