Εμβιλά για το ντέρμπι με ΑΕΚ: «Να είμαστε σαν αγρίμια για να πάρουμε αποτέλεσμα»

Newsroom
Εμβιλά για το ντέρμπι με ΑΕΚ: «Να είμαστε σαν αγρίμια για να πάρουμε αποτέλεσμα»

bet365

Ο Γιαν Εμβιλά συνέδεσε την αγάπη του με την άγρια φύση με το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ και το τι πρέπει να κάνουν οι παίκτες των Πειραιωτών.

Ο έμπειρος Γάλλος χαφ του Ολυμπιακού, Γιαν Εμβιλά, είπε στη NOVA για:

Το ματς με την ΑΕΚ: Εάν δούμε τα αποτελέσματα, θα δούμε πως η ΑΕΚ είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Φανερά βελτιωμένη σε σχέση με πέρσι, με καλύτερα αποτελέσματα και δυναμική. Θα παίξει ρόλο ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Αυτά τα πράγματα είναι σημαντικά για εμάς και πρέπει να τα λάβουμε υπόψιν. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και αποφασιστικότητα και ώστε να διαχειριστούμε το παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη.

Τις φωτογραφίες του με άγρια ζώα: Αγαπάω τα ζώα. Έχω κάνει ταξίδι στην άγρια φύση και ελπίζω να τα πάω ξανά εκεί. Επίσης, να θυμίσω και το έμβλημα του συλλόγου μας, το λιοντάρι. Πρέπει με την καλή έννοια να είμαστε σαν αγρίμια για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Το παιχνίδι με Φενέρ: Ίσως είναι μία ερώτηση που θα κριτίκαρε ο κόουτς. Νομίζω πως τα παιχνίδια αυτά είναι ιδιαίτερα: και αυτό με την ΑΕΚ και με τη Φενέρ. Το παιχνίδι με την ΑΕΚ έχει ιδιαίτερη ψυχολογική σημασία. Ξέρουμε πόση σημασία έχουν τέτοια ματς: όλοι θέλουμε να παίζουμε τέτοια ντέρμπι. Να το τελειώσουμε με τον καλύτερο τρόπο και στη συνέχεια να πάμε με αισιοδοξία στο ματς με τη Φενέρ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα