Ολυμπιακός: Η 11άδα που είναι σε πρώτο πλάνο για την ΑΕΚ και ο Εμβιλά που ξέρει τον Τσούμπερ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η 11άδα που είναι σε πρώτο πλάνο για την ΑΕΚ και ο Εμβιλά που ξέρει τον Τσούμπερ

bet365

Ο Μαρτίνς δείχνει πως οδηγείται σε σχηματισμό με τους δύο Καμαρά και τον Ροντρίγκες για το κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Το ποδοσφαιρικό παρελθόν Εμβιλά - Τσούμπερ!

Ο Πορτογάλος προπονητής με τις δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι (NOVA) διευκρίνισε πως ουσιαστικά οι μοναδικοί απόντες με την ΑΕΚ θα είναι οι Κούντε και Καρμπόβνικ. Ο Ονιεκούρου από την άλλη είναι ένας παίκτης που θέλει να τον δει και το Σάββατο.

Τώρα σχετικά με την 11άδα του Ολυμπιακού. Τα δεδομένα δείχνουν πως ο Μαρτίνς οδεύει περισσότερο προς ένα 4-2-3-1 παρά σε ένα 4-3-3 με Μπουχαλάκη. Σε σχέση με την εκτίμηση που ήδη υπήρχε για τους 11 του Πορτογάλου για το ΑΕΚ - Ολυμπιακός δεν προκύπτει να έχει αλλάξει κάτι.

Ο Βατσλίκ θα είναι κάτω από τα γκολπόστ. Δεξιός μπακ ο Λαλά, αριστερός ο Ρεάμπτσιουκ και οι Σισέ - Παπασταθόπουλος θα είναι στο κέντρο των μετόπισθεν. Το δίδυμο των αμυντικών μέσων θα απαρτίζεται από τους Μαντί Καμαρά και Εμβιλά.

Στο ένα «φτερό» θα βρίσκεται ο Γκάρι Ροντρίγκες, στο άλλο ο Μασούρας και ενώ ο Αγκιμπού Καμαρά θα πάρει θέση πίσω από τον Ελ Αραμπί. Ένας Αγκιμπού που συνολικά έχει δείξει πως αποδίδει πιο καλά παίζοντας στον άξονα. Όπερ σημαίνει πως τα φαβορί για την 11άδα των Πειραιωτών με ΑΕΚ είναι οι: Βατσλίκ - Λαλά, Σισέ, Σωκράτης, Ρέαμπτσιουκ - Εμβιλά, Μ. Καμαρά - Α. Καμαρά, Ροντρίγκες και Μασούρας - Ελ Αραμπί.

Όταν ο Εμβιλά είχε τεθεί αντιμέτωπος με τον Τσούπερ

Τη σεζόν 2013-2014 οι Εμβιλά και Τσούμπερ είχαν παίξει ως αντίπαλοι στο Ρούμπιν Καζάν - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 0-0.

Ο Εμβιλά ήταν βασικός στη Ρούμπιν μαζί με τους δύο πρώην ερυθρόλευκους Νάτχο και Μαρκάνο. Ο Τσούμπερ ήταν βασικός στη ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Μάλιστα Εμβιλά και Τσούμπερ έγιναν αλλαγή περίπου στο ίδιο χρονικό διάστημα στον αγώνα. Με άλλα λόγια ο Γάλλος ξέρει ποδοσφαιρικά τον Ελβετό εδώ και χρόνια και πριν πάει εκείνος στη Γερμανία.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα