Με Ιτούρμπε η 11αδα του Άρη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Με Ιτούρμπε η 11αδα του Άρη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Newsroom
Με Ιτούρμπε η 11αδα του Άρη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Με τον Χουάν Ιτούρμπε στο αρχικό σχήμα θα αντιμετωπίσει (19:30) ο Άρης τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Κλ. Βικελίδης».

Είναι η δεύτερη φορά που ο Παραγουανός επιλέγεται στο αρχικό σχήμα καθώς είχε προηγηθεί ο εκτός έδρας αγώνας με τον Ιωνικό. Ο Άκης Μάντζιος εκτίμησε ότι βάσει των χαρακτηριστικών του, ταιριάζει περισσότερο στην προσπάθεια διάσπασης μιας κλειστής άμυνας κι έτσι τον επέλεξε στο βασικό σχήμα αντί του Ντάνιελ Μαντσίνι.

Άλλες εκπλήξεις δεν επιφύλαξε ο προπονητής του Άρη καθώς εκτός του Χουλιάν Κουέστα που είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Εμάνουελ Σάκιτς θα καλύψει το δεξί άκρο λόγω της απουσίας του Ντάνιελ Σούντγκρεν, ενώ ο Γιώργος Δεληζήζης πήρε τη θέση του τραυματία Φαμπιάνο στο κέντρο της αμυνας, δίπλα στον Μπράμπετς. Ο Κριστιάν Γκάνεα διατηρήθηκε στο αριστερό άκρο, όπως και οι Τζέγκο, Ντιαγέ στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Ο Ματέο Γκαρσία θα έχει ρόλο επιτελικού μέσου, ο Μπρούνο Γκάμα θα αγωνιστεί στην αριστερή πλευρά και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά στην κορυφή της επίθεσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα