Τσούμπερ: «Με τη βοήθεια των φανταστικών οπαδών μας μπορούμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό»
Αναλυτικά όσα είπε ο Στίβεν Τσούμπερ στην Cosmote TV:
Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:
Για όλη την ομάδα και για όλη τη χώρα είναι ένα τεράστιο παιχνίδι. Όλοι περιμένουν ένα μεγάλο παιχνίδι. Εμείς γνωρίζουμε τα δυνατά μας σημεία και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε την Κυριακή.
Για το αν έχει παρακολουθήσει τον Ολυμπιακό και ποια είναι η γνώμη του:
Παίζουμε στην έδρα μας, μπροστά στους φανταστικούς φιλάθλους μας. Το στάδιο θα είναι γεμάτο, όχι με 70.000 θεατές, αλλά με αρκετούς για να δημιουργήσουν καλή ατμόσφαιρα. Για να μας υποστηρίξουν, να μας βοηθήσουν να κερδίσουμε το παιχνίδι. Σχετικά με τον Ολυμπιακό, έχω δει κάποια παιχνίδια, παρακολούθησα αυτό απέναντι στην πρώην ομάδα μου. Φυσικά, είναι μια μεγάλη ομάδα, αυτό φαίνεται κι από τους τίτλους που έχει κατακτήσει. Αλλά εμείς παίζουμε στην έδρα μας και οι βαθμοί πρέπει να μείνουν στο γήπεδό μας.
Για τη συνεργασία με τον Αργύρη Γιαννίκη:
Κάθε προπονητής έχει διαφορετικές ιδέες, άλλον τρόπο προπόνησης και παιχνιδιού. Προσπαθεί να μας δώσει μια… ένεση με το δικό του στυλ παιχνιδιού. Νομίζω, ότι έχουμε δει κάποια βελτίωση σε ορισμένα σημεία του παιχνιδιού μας. Αυτό είναι το πιο σημαντικό, να βελτιώνεσαι. Και στο τέλος, τα αποτελέσματα δείχνουν ότι είμαστε σε καλό επίπεδο.
Για τον πανηγυρισμό του που έχει γίνει viral και τη σύνδεσή του με τον κόσμο της ΑΕΚ:
Είναι ένα πολύ ωραίο συναίσθημα. Δεν είναι μόνο ο πανηγυρισμός… Αν μπορείς να επιδράσεις θετικά σε τόσους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, σε παιδιά ή σε ανθρώπους όλων των ηλικιών. Αυτό σε κάνει να νιώθεις χαρούμενος γιατί δεν κοστίζει τίποτα το να κάνεις τον κόσμο χαρούμενο. Και στο τέλος της ημέρας, αν εκείνοι είναι χαρούμενοι, είμαι κι εγώ!
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
