ΠΑΟΚ: Με Σίντκλεϊ στην αποστολή για Ατρόμητο

ΠΑΟΚ: Με Σίντκλεϊ στην αποστολή για Ατρόμητο

bet365

Ο Βραζιλιάνος μπακ-χαφ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο. Αντίθετα, ο Αντρέ Βιεϊρίνια έμεινε εκτός, όπως και οι Αουγκούστο, Μιτρίτσα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Αντρέ Βιεϊρίνια που συνέχισε ατομικό πρόγραμμα μετά τον τραυματισμό του στον αστράγαλο. Εκτός παραμένουν και οι Αουγκούστο, Μιτρίτσα, Ολιβέιρα, ενώ στην αποστολή του ΠΑΟΚ συμπεριλήφθηκε, μετά από ένα μήνα, ο Σίντκλεϊ Φερέιρα.

Η προπόνηση του Σαββάτου (20/11) ήταν αφιερωμένη στην τακτική προσέγγιση του αγώνα και στις αντιμετώπιση κι εκμετάλλευση των στατικών φάσεων.

Στην αποστολή που θα ταξιδέψει για την Αθήνα συμμετέχουν οι:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Τέιλορ, Ροντρίγκο, Λύρατζης, Μιχάι, Βαρέλα, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Εσίτι, Κούρτιτς, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ, Κούτσιας.

paok

Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει το απόγευμα του Σαββάτου για την Αθήνα.

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα