Ολυμπιακός: Η πρώτη εκτίμηση για την 11άδα του ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ

Ολυμπιακός: Η πρώτη εκτίμηση για την 11άδα του ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η πρώτη εκτίμηση για την 11άδα του ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ

bet365

Ο Γκάρι Ροντρίγκες προβάρει φανέλα βασικού στο ντέρμπι του Ολυμπιακού εναντίον της ΑΕΚ. Το Gazzetta κάνει μια πρώτη εκτίμηση για την ενδεκάδα του ντέρμπι της Κυριακής (21/11, 19.30).

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την ΑΕΚ το βράδυ της Κυριακής (21/11, 21.45, CS1HD), για τη 10η αγωνιστική της Super League Interwetten. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στο +3 από την Ένωση και έχουν τη δυνατότητα να ξεφύγουν στους έξι βαθμούς, αν καταφέρουν να κατακτήσουν το τρίποντο.

Ήταν σημαντικό για τους «ερυθρόλευκους» που ποδοσφαιριστές όπως οι Γκάρι Ροντρίγκες και Μαντί Καμαρά έμειναν πίσω και δεν ενσωματώθηκαν στις εθνικές τους ομάδες. Είχαν έτσι τη δυνατότητα να αποφύγουν τα ταξίδια και να αποθεραπευτούν εδώ. Πλέον αμφότεροι όχι μόνο βρίσκονται στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς, αλλά πιθανότατα θα είναι και ενδεκαδάτοι.

Αν θέλαμε να κάνουμε μια πρώτη εκτίμηση για την ενδεκάδα που θα κατεβάσει ο Πορτογάλος, τότε ο Βατσλίκ θα είναι κάτω από τα γκολπόστ. Δεξιός μπακ ο Λαλά, αριστερός ο Ρεάμπτσιουκ και οι Σισέ - Παπασταθόπουλος στο κέντρο των μετόπισθεν. Το δίδυμο των αμυντικών μέσων θα απαρτίζεται από τους Μαντί Καμαρά και Εμβιλά.

Στο ένα «φτερό» θα βρίσκεται ο Γκάρι Ροντρίγκες, στο άλλο ο Μασούρας, ενώ ο Αγκιμπού Καμαρά θα πάρει θέση πίσω από τον Αραμπί. Μια παράμετρος που ενδεχομένως επηρεάσει την τελική επιλογή του Μαρτίνς είναι η καταπόνηση των διεθνών και ασφαλώς το επίπεδο ετοιμότητάς τους.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα