Ο αήττητος Γιαννίκης «απειλεί» τον Μαρτίνς!

Newsroom
Ο αήττητος Γιαννίκης «απειλεί» τον Μαρτίνς!
ΑΕΚ και Ολυμπιακός στο ντέρμπι κορυφής, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει χτίσει ισχυρή παράδοση απέναντι στους «κιτρινόμαυρους».

Επιστροφή στη δράση και ώρα για ντέρμπι! ΑΕΚ - Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ και ο νικητής εκτός από το γόητρο θα κάνει ένα ακόμα βήμα για το μεγάλο στόχο. Αν τα καταφέρουν οι Πειραιώτες, τότε θα βρεθούν στο +6 από την Ένωση, διατηρώντας το πάνω χέρι ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Στο 1.30 τιμάται στην bwin η κατάκτηση του τίτλου από τους «Ερυθρόλευκους».

Αν η ΑΕΚ του Γιαννίκη πετύχει την 4η νίκη της μέσα σε ένα μήνα περίπου, τότε θα αποτυπώσει και στο χορτάρι πως η κατάκτηση του τίτλου είναι ο μοναδικός της σκοπός. Με τον 41χρονο προπονητή στον πάγκο τους, οι «κιτρινόμαυροι» είναι αήττητοι, έχοντας παραχωρήσει μόλις μια ισοπαλία. Η νίκη της ΑΕΚ στο κυριακάτικο ντέρμπι προσφέρεται στο 2.95.

bwin

Τι συμβαίνει όμως όταν απέναντί της η Ένωση έχει τον Πέδρο Μαρτίνς; Ο Πορτογάλος προπονητής από το καλοκαίρι του 2018 που ανέλαβε την ομάδα έχει δημιουργήσει μια... πελατειακή σχέση με την ΑΕΚ, αφού μετρά 8 νίκες, 3 ισοπαλίες, ενώ δεν έχει ηττηθεί καμία φορά. Έτσι, ενδεχόμενη 9η νίκη προσφέρεται από τη bwin στο 2.30. Σε αυτό το διάστημα, ο Ολυμπιακός έχει πετύχει εντυπωσιακά σκορ, όπως το περσινό 5-1, το 4-1 της σεζόν 2018-19, ενώ δυο φορές έχει επικρατήσει με 3-0. Το Over 2.5 στο ντέρμπι το βρίσκουμε στο 2.00.

Ομάδα του over 2.5 οι «κιτρινόμαυροι» με τον Γιαννίκη στον πάγκο τους, αφού σε τέσσερα παιχνίδια έχουν πετύχει 10 τέρματα κι έχουν δεχθεί τέσσερα. Ο Ολυμπιακός μπορεί να βρίσκεται στην κορυφή της Super League, όμως δεν έχει καταφέρει να παρουσιάσει ελκυστικό ποδόσφαιρο και στηρίζεται περισσότερο στην εμπειρία και τον κορμό ετών! Είναι χαρακτηριστικό, πως στις τρεις από τις τέσσερις τελευταίες εξόδους του μπορεί να έφυγε νικητής, όμως δέχθηκε γκολ. Έτσι, το να σκοράρουν οι δυο ομάδες και το ματς να λήξει ισόπαλο προσφέρεται στο 4.50.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα