Παναθηναϊκός: Μάχιμος ο Ρούμπεν ενόψει Λαμίας

Παναθηναϊκός: Μάχιμος ο Ρούμπεν ενόψει Λαμίας

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Μάχιμος ο Ρούμπεν ενόψει Λαμίας

bet365

Ο Ρούμπεν Πέρεθ έβγαλε όλη την προπόνηση της Παρασκευής και με τα υπάρχοντα δεδομένα αναμένεται να ξεκινήσει κανονικά κόντρα στην Λαμία.

Ο πιο σοβαρός... πονοκέφαλος καθόλη την διάρκεια της εβδομάδας για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενόψει της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού την Δευτέρα κόντρα στην Λαμία, είχε να κάνει με τον βαθμό ετοιμότητας του Ρούμπεν Πέρεθ. Ο Ισπανός αμυντικός μέσος, ο οποίος δεν έχει χάσει ούτε λεπτό στο φετινό πρωτάθλημα, είχε ενοχλήσεις στον προσαγωγό λόγω κούρασης.

Μετά την προπόνηση της Πέμπτης, ήταν καλά και σε εκείνη της Παρασκευής και με τα υπάρχοντα δεδομένα αναμένεται να είναι στις βασικές επιλογές του Σέρβου προπονητή. Πανέτοιμος είναι και ο Σεμπάστιαν Παλάσιος που ξεπέρασε και εκείνος το μικροπρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε.

Ο Γιοβάνοβιτς έδωσε έμφαση στο τακτικό σκέλος, έχοντας στο μυαλό του την αντιμετώπιση του αντιπάλου. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, τακτική και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Θεραπεία ακολούθησαν οι Ιωαννίδης, Πούγγουρας, Σένκεφελντ, Αγιούμπ, ενώ ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Κουρμπέλης, Μπεκ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα