ΟΦΗ: Επιστροφή Γιάννου και Στάικου ύστερα από πολύμηνη απουσία

ΟΦΗ: Επιστροφή Γιάννου και Στάικου ύστερα από πολύμηνη απουσία

Newsroom
ΟΦΗ: Επιστροφή Γιάννου και Στάικου ύστερα από πολύμηνη απουσία

bet365

Ο 31χρονος φορ είναι στην αποστολή του αγώνα με το Βόλο και φαίνεται πως υπολογίζεται ξανά. «Πρώτη» για τον 25χρονο χαφ μετά το σοβαρό τραυματισμό του.


Με ένα «νέο» πρόσωπο αναχώρησε η αποστολή του ΟΦΗ για το Βόλο, ενόψει του αυριανού (20/11) αγώνα των 2 ομάδων. Πιο συγκεκριμένα σε αυτή συμπεριλήφθηκε ο Γιάννου και ο 31χρονος φορ φαίνεται πως υπολογίζεται ξανά, καθώς δεν είχε ακολουθήσει την ομάδα στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και έδειχνε εκτός πλάνων.


Παράλληλα για πρώτη φορά φέτος είναι σε αποστολή και ο χαφ Στάικος, ο οποίος τον περασμένο Μάρτιο είχε υποστεί ρήξη χιαστών.


Αντίθετα εκτός βρίσκονται οι Νέιρα, Ουές, Ντε Γκούζμαν, Ντουρμισάι, Γιαννούλης. Η αποστολή της ομάδας αποτελείται από τους εξής: Επασί, Βάτερμαν, Σωτηρίου, Πασαλίδη, Σελίμοβιτς, Μαρινάκη, Βούρο, Διαμαντή, Κοροβέση, Ναμπί, Γκαγιέχος, Τοράλ, Στάικο, Μεγιάδο, Μπαλογιάννη, Λάμπρου, Φαν Ντάουνεν, Καμάου, Γιάννου, Γρίβα, Καστάνιος.

....

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα