Σιδεράς: Έδειξε στον Παναθηναϊκό ότι έπρεπε να επενδύσει σ' εκείνον

Σιδεράς: Έδειξε στον Παναθηναϊκό ότι έπρεπε να επενδύσει σ' εκείνον

Κώστας Ζάλιαρης
Σιδεράς: Έδειξε στον Παναθηναϊκό ότι έπρεπε να επενδύσει σ' εκείνον

bet365

Ο Γιώργος Σιδεράς υπέγραψε νέο συμβόλαιο με το «τριφύλλι» και αυτό το κέρδισε με το σπαθί του συνεχίζοντας στο δρόμο της προόδου από το καλοκαίρι και μετά.

Ο Σιδεράς έγινε επαγγελματίας τον περασμένο Ιούλιο, βάζοντας για πρώτη φορά υπογραφή σε συμφωνητικό με τον Παναθηναϊκό. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον δούλεψε και τον είδε στο χορτάρι κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, όπου ο νεαρός αμυντικός έπεισε.

Και αυτή η πειθώ του από τον αγωνιστικό χώρο έφτασε μέχρι τα έγγραφα για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον σύλλογο.

Όντας μέλος της ομάδας Β' αυτή τη στιγμή, ο Γιώργος Σιδεράς ξέρει πως περνάει από το χέρι του να συνεχίσει να κάνει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να τον θεωρούν ποδοσφαιριστή άξιο επένδυσης και αυτό είναι που συμβαίνει αυτή τη στιγμή.

Ο Γιώργος Σιδεράς κόντρα στη Μίλαν

  • Στόπερ που μπορεί να κουβαλήσει μπάλα

Το είδε και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς το καλοκαίρι, όπου ο Σιδεράς έδωσε το «παρών» στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη φετινή σεζόν. Ο νεαρός αμυντικός κατάφερε να κάνει τον κόουτς της ομάδας να καταλάβει πως θα μπορεί να τον εμπιστευθεί στο μέλλον και ο 19χρονος στόπερ φανέρωσε και την δεξιότητά του με τη μπάλα στα πόδια.

Ένας στόπερ που μπορεί μέχρι και να κουβαλήσει με θράσος τη μπάλα, να σπριντάρει από την άμυνα μόλις βρει χώρο και να μην «πανικοβληθεί» όταν βρεθεί σε περιορισμένο χώρο. Απόλυτη επιβράβευση για το παιδί αυτή η ανανέωση συμβολαίου, με τον Παναθηναϊκό να το δείχνει και σε ό,τι αφορά το οικονομικό κομμάτι με την αύξηση αποδοχών.

  • Δυνατός στον αέρα, καλό πόδι για στατικές φάσεις

Τα τρία γκολ που έχει πετύχει τα τελευταία χρόνια, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο κατάφερε πέρυσι να βρει δίχτυα σε ματς απέναντι στην ΑΕΚ, φανερώνουν και τα δυνατά του στοιχεία όταν αποφασίζει να βγει στην επίθεση.

Ο Γιώργος Σιδεράς είναι πολύ δυνατό κορμί για να είναι εξαιρετικός στο ψηλό παιχνίδι και φυσικά είναι από τους ποδοσφαιριστές που προωθείται στις εκτελέσεις των κόρνερ ώστε να προκαλέσει ακόμα μια πηγή κινδύνου για την αντίπαλη εστία.

Έχει πετύχει γκολ με κεφαλιά στο 3-3 της περασμένης σεζόν με τον ΠΑΟΚ, τη μέρα που ο «δικέφαλος του βορρά» πήρε και το τρόπαιο του πρωταθλήματος, ενώ, ο Σιδεράς είχε εκτελέσει με υπέροχο τρόπο ένα φάουλ έξω από την περιοχή σε ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ.

Τον Σεπτέμβρη του 2019 σε ματς με τον Άρη εκτός έδρας είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο με αλλαγή στο 73' και με κεφαλιά στο 87' ήταν εκείνος που χάρισε τη νίκη στο «τριφύλλι» με το τελικό 2-1.

  • Ο χαρακτήρας του είναι τεράστιο προσόν

Όσοι τον γνωρίζουν και έχουν δουλέψει μαζί του έχουν αντιληφθεί πως πρόκειται για ένα παιδί του οποίου ο χαρακτήρας και η πειθαρχία είναι στοιχεία που μπορούν να τον οδηγήσουν σε μονοπάτια όπου θα βρουν δικαίωση οι προσπάθειές του.

Από μικρότερη ηλικία, όταν πλέον άρχισε να βγάζει στο χορτάρι το ταλέντο του αλλά και το αποτέλεσμα της καθημερινής δουλειάς του, ο Γιώργος Σιδεράς έκανε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να σκεφτούν πως δεν υπήρχε περίπτωση να μην σημειώσει πρόοδο.

Ο τρόπος με τον οποίο έχει αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής την διαδρομή του, όντας πλέον επαγγελματίας ποδοσφαιριστής των «πράσινων» είναι απόλυτα ταπεινός και σοβαρός. Φυσικά και ως παιδί στις συναναστροφές του παρουσιάζει τον εξαιρετικό του χαρακτήρα, ο οποίος κερδίζει και τους προπονητές με τους οποίους δουλεύει.

Ο Γιώργος Σιδεράς

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα