Παναθηναϊκός: Όσα πρέπει να ξέρετε για τους πιτσιρικάδες που έγιναν επαγγελματίες

Παναθηναϊκός: Όσα πρέπει να ξέρετε για τους πιτσιρικάδες που έγιναν επαγγελματίες

Παναθηναϊκός: Όσα πρέπει να ξέρετε για τους πιτσιρικάδες που έγιναν επαγγελματίες

bet365

Ο Παναθηναϊκός επιβράβευσε τέσσερις νεαρούς ποδοσφαιριστές με επαγγελματικά συμβόλαια και το Gazzetta παρουσιάζει όσα πρέπει να γνωρίζετε για τους Καρβούνη, Καλοσκάμη, Τουρκοχωρίτη και Σιδερά.

Πρώτη ομάδα, ομάδα Β', τμήματα υποδομών. Μια σκάλα που από την κορυφή μέχρι και τα μικρά κλιμάκια αυτή τη στιγμή λειτουργεί με οργάνωση και απόλυτη συνεννόηση.

Στον Παναθηναϊκό γνωρίζουν πολύ καλά τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να επενδύσουν στους νεαρούς ποδοσφαιριστές, να τους ανεβάσουν σκαλί, είτε να τους κρατήσουν για λίγο πιο πίσω μέχρι να είναι απόλυτα έτοιμοι για το επόμενο βήμα και την... προαγωγή.

Τις τελευταίες ημέρες οι Παύλος Καρβούνης, Δημήτρης Καλοσκάμης, Γιώργος Τουρκοχωρίτης και Γιώργος Σιδεράς υπέγραψαν τα πρώτα τους επαγγελματικά συμβόλαια με τον σύλλογο και το Gazzetta παρουσιάζει τα στοιχεία των τεσσάρων παικτών του... μέλλοντος του «τριφυλλιού».

  • Παύλος Καρβούνης

Ο παλαιότερος (γεννημένος στις 5 Δεκεμβρίου 2002) των τεσσάρων που υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό τις τελευταίες μέρες. Ο Καρβούνης βρίσκεται στον σύλλογο από το τμήμα κ-14, παίζει στο «8» και το «10» και στις κύριες αρμοδιότητές του είναι να ενώνει τη μεσαία και την επιθετική γραμμή της ομάδας του.

Χαρακτηρίζεται από εξυπνάδα στον αγωνιστικό χώρο, έχει πολύ σωστή αντίληψη της κατάστασης που διαμορφώνεται σε μια αναμέτρηση και είναι ποδοσφαιριστής με υψηλή τεχνική.

Η ταχύτατη σκέψη του είναι το μεγάλο του ατού στο χορτάρι, όπως επίσης – λόγω και της θέσης του – είναι επιδραστικός στο παιχνίδι της ομάδας του γνωρίζοντας πως να διαμορφώσει τον τρόπο που θα πρέπει να παίξουν οι «πράσινοι». Είναι μια από τις πιο ελπιδοφόρες περιπτώσεις του τμήματος κ-19 του Παναθηναϊκού. Υπέγραψε μέχρι και το 2024.

Ο Παύλος Καρβούνης

  • Δημήτρης Καλοσκάμης

Ο 16χρονος ποδοσφαιριστής (γεννημένος την 1η Μαρτίου 2005) από τις Σπέτσες ανήκει στο «τριφύλλι» από το τμήμα κ-13, παίζει στις θέσεις 8-10 όπως το κάνει και ο Παύλος Καρβούνης και με την περίπτωσή του στον Παναθηναϊκό είχαν εντυπωσιαστεί από την πρώτη στιγμή. Εξ αρχής το παιδί έκανε ολοφάνερη την τρομερή διαφορά του σε σχέση με τους υπόλοιπους νεαρούς των ακαδημιών στην πορεία του μέχρι να φτάσει πλέον σε επίπεδο κ-17 και κ-19.

Έπαιξε και ως winger περισσότερο όταν βρισκόταν μέσα στην περασμένη αγωνιστική περίοδο στο τμήμα των 19άρηδων, όμως υπήρξαν στιγμές που λόγω και της ηλικίας του, άρχισε να βγάζει κόπωση και έπρεπε να υπάρξει διαχείριση με το χρόνο συμμετοχής του. Έχει διορατικότητα, διαβάζει εξαιρετικά το παιχνίδι, έχει άνεση και με τα δυο πόδια.

Από το τμήμα κ-14 έπαιζε πάντοτε σε μεγαλύτερες ηλικίες, δείγμα του ταλέντου του. «Έκανε μπαμ» λένε στον Παναθηναϊκό με τον Καλοσκάμη, για τον οποίο υπήρχαν από καιρό οι σκέψεις για την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου και τελικά βρέθηκε το σωστό timing. Ξέρει να βρίσκεται μέσα στις φάσεις και σκοράρει. Υπέγραψε μέχρι και το 2024.

Ο Δημήτρης Καλοσκάμης

  • Γιώργος Τουρκοχωρίτης

Παιδί από την επαρχία (γεννημένος στις 12 Ιανουαρίου 2002), βρίσκεται πέντε χρόνια στον Παναθηναϊκό και αγωνίζεται ως φουλ μπακ. Είναι ποδοσφαιριστής που χαρακτηρίζεται από το τσαγανό και το πάθος του, παίζει με άνεση όλη την δεξιά πλευρά με συνεχή ανεβάσματα.

Έχει ταχύτητα, έχει προσωπικότητα στο γήπεδο και είναι δουλευταράς. Χαρακτηρίζεται από συνέπεια στον τρόπο δουλειάς του ώστε να βελτιωθεί και η νοοτροπία που επιδεικνύει είναι ιδανική.

Αυτό, άλλωστε, σχολιάζεται και από τους ανθρώπους που τον γνωρίζουν και αντιλαμβάνονται τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται και ενεργεί. Υπέγραψε μέχρι και το 2023.

Ο Γιώργος Τουρκοχωρίτης

  • Γιώργος Σιδεράς

Προέρχεται από το Αγρίνιο, γεννημένος στις 30 Μαΐου του 2002 και είναι ένα παιδί για το οποίο όποιος το παρακολουθήσει και αντιληφθεί πόσα πράγματα δουλεύει και θέλει να πετύχει, θα σκεφτεί ότι «δεν μπορεί να μην γίνει ποδοσφαιριστής αυτός ο άνθρωπος».

Εκπληκτικός χαρακτήρας, απόλυτα πειθαρχημένος, από τους παίκτες που πάντοτε εμπνέουν εμπιστοσύνη στον προπονητή τους. Είναι κεντρικός αμυντικός με πολλή δύναμη στο παιχνίδι του, έχει ικανότητα με τη μπάλα στα πόδια και είναι... ανίκητος στον αέρα.

Ακόμα κι όταν έπαιζε με παιδιά ηλικιακής κατηγορίας μεγαλύτερης από εκείνον, δεν φοβόταν και έκανε δυνατά άλματα για να πάρει κεφαλιά και να σκοράρει. Υπέγραψε μέχρι και το 2023.

Ο Γιώργος Σιδεράς

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα