Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε την επέκταση συμβολαίου του Σιδερά

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε την επέκταση συμβολαίου του Σιδερά

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε την επέκταση συμβολαίου του Σιδερά

bet365

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την επέκταση συμβολαίου στον νεαρό στόπερ, Γιώργο Σιδερά. «Είμαι πολύ χαρούμενος, δεν σταματάμε εδώ».

Στην καλοκαιρινή προετοιμασία του Παναθηναϊκού στο Χορστ της Ολλανδίας ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός, Γιώργος Σιδεράς, έπιασε την ευκαιρία από τα μαλλιά, κατάφερε να ξεχωρίσει και σήμερα ήρθε η πρώτη επιβράβευσή του. Ο νεαρός στόπερ υπέγραψε επέκταση συμβολαίου μέχρι το 2025 με αυξημένες αποδοχές.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Γιώργου Σιδερά. Ο ποδοσφαιριστής μας υπέγραψε σήμερα το νέο συμβόλαιό του, το οποίο έχει ισχύ έως τις 30 Ιουνίου 2025. Ο Γιώργος εντάχθηκε στην ακαδημία του Παναθηναϊκού το 2018, ενώ τον περασμένο Ιούλιο υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο 19χρονος αμυντικός εντάχθηκε το καλοκαίρι στο ρόστερ της πρώτης ομάδας, ενώ έχει καταγράψει ήδη δύο συμμετοχές με τον Παναθηναϊκό Β»,

Μετά την υπογραφή των συμβολαίων, υπογράμμισε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος τόσο για την επέκταση του συμβολαίου μου με τον Παναθηναϊκό, όσο και για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν στο σύλλογο. Δεν σταματάμε εδώ, συνεχίζουμε με σκληρή δουλειά και προσπάθεια προκειμένου να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα