Αστέρας Τρίπολης: Ο Ιωνικός δεν δίνει εισιτήρια κι οι Tigers θυμήθηκαν το... ματς με την Τότεναμ

Newsroom
Αστέρας Τρίπολης: Ο Ιωνικός δεν δίνει εισιτήρια κι οι Tigers θυμήθηκαν το... ματς με την Τότεναμ

bet365

Οι οργανωμένοι φίλοι του Αστέρα Τρίπολης θυμήθηκαν την μέρα που έκαναν εξέδρα μαζί με τους φίλους του Ιωνικού με αφορμή τη στάση της διοίκησης της ομάδας της Νίκαιας να μην ανοίξει θύρα για τους φιλοξενούμενους.

Στο ματς με την Τότεναμ στο Λονδίνο είδαμε φίλους του Αστέρα και του Ιωνικού να κάνουν εξέδρα παρέα. Σήμερα, η ομάδα της Νίκαιας δεν ανοίγει θύρα για τους οργανωμένους φίλους των κιτρινομπλέ κι οι Tigers στάθηκαν στο γεγονός με την εξής ανακοίνωση:

ΑΣΤΕΡΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΕΞΑΡΤΗΣΗ

Επιτέλους και πάλι πρωτάθλημα!

Αύριο παίζουμε στη Νίκαια με τον Ιωνικό.

Δύσκολο ματσάκι, θέλουμε το διπλό, περιμένουμε έναν πραγματικό ΑΣΤΕΡΑ.

Σαν Σύνδεσμος ζητήσαμε εισιτήρια, αλλά η παε Ιωνικός αρνήθηκε να ανοίξει θύρα.

Και ρωτάμε το εξής: Πότε θα πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας οι ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΟΠΑΔΟΙ, ώστε να πηγαίνουμε ΕΛΕΥΘΕΡΑ και παντού ΕΚΔΡΟΜΕΣ ανεξάρτητα από τις συνθήκες που βιώνουμε; Πότε θα αποφασίσουμε να τα βρούμε μεταξύ μας όσον αφορά τις μετακινήσεις τουλάχιστον;!
Ραντεβού στο Σύνδεσμο λοιπόν Τιγρόνια.

υγ. 1) Η κερκίδα από το ευρωπαϊκό με Τότεναμ το '14, μαζί με οπαδούς του Ιωνικού από Λονδίνο. Οπαδικά, ρομαντικά και ντόμπρα ήρθαν, τα είπαμε, κρέμασαν τη σημαία τους και φώναξαν μαζί μας.

υγ. 2) Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στους οικείους του παλαίμαχου επιθετικού Δημήτρη Λεοντίου.
TIGERS Club

★15 years★

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και στάδιο

Photo Credits: facebook / Tigers Club

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα