ΟΦΗ: Κρίνεται η παρουσία του Ντε Γκούζμαν για Βόλο

ΟΦΗ: Κρίνεται η παρουσία του Ντε Γκούζμαν για Βόλο

ΟΦΗ: Κρίνεται η παρουσία του Ντε Γκούζμαν για Βόλο

bet365

Ο Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης την Πέμπτη (18/11) και μένει να φανεί αν καταστεί εφικτή η συμμετοχή του στο εκτός έδρας παιχνίδι εναντίον του Βόλου.

Η συμμετοχή του Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν στο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Βόλο το Σάββατο (20/11, 15.00) παραμένει αμφίβολη. Όλα θα κριθούν την Παρασκευή (19/11), από τη στιγμή που την Πέμπτη (18/11) ο Ολλανδός χαφ συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης.

Από εκεί και πέρα, πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε ο Διαμαντής. ο Ντουρμισάι έκανε θεραπεία, ενώ οι Γιαννούλης, Νέιρα και Ουές ατομικό και θεραπεία. Από την προπόνηση απουσίασε ο Επασί, ο οποίος δεν έχει επιστρέψει ακόμα από την εθνική ομάδα.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή (19/11), στις 09:30, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα με την ομάδα της Μαγνησίας.

Ο ΟΦΗ μετά την ολοκλήρωση εννέα αγωνιστικών βρίσκεται στην 6η θέση με 12 βαθμούς, με απολογισμό δύο νίκες, έξι ισοπαλίες και μία ήττα.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα