Απορρίφθηκε η έφεση της ΠΑΕ Άρης για Μπερτόγλιο

Απορρίφθηκε η έφεση της ΠΑΕ Άρης για Μπερτόγλιο

Newsroom
Απορρίφθηκε η έφεση της ΠΑΕ Άρης για Μπερτόγλιο

bet365

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση της ΠΑΕ Άρης για τη μείωση ή εξάλειψη της ποινής τιμωρίας τριών αγωνιστικών που επιβλήθηκε στον Φακούντο Μπερτόγλιο.

Στον Αργεντίνο επιθετικό επιβλήθηκε ποινή τριών αγωνιστικών λόγω της αποβολής του στον εκτός έδρας αγώνα με τον Βόλο και δεδομένων των όσων γράφηκαν στο φύλλο αγώνα. Η ΠΑΕ Άρης κατέθεσε έφεση στην Επιτροπή Εφέσεων η οποία την απέρριψε. Για την ακρίβεια, στην ανακοίνωσή της η ΕΠΟ ανέφερε ότι… «Η Επιτροπή Εφέσεων, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, απέρριψε την έφεση του Facundo Daniel Bertoglio κατά της υπ΄αριθμ. 172/2021 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Superleague 1».

Αυτό σημαίνει ότι ο Φακούντο Μπερτόγλιο δεν θα αγωνιστεί στα παιχνίδια της Interwetten Superleague απέναντι σε ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ καθώς επίσης και στον πρώτο αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον ΟΦΗ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα