Η PRE BLACK FRIDAY του Άρη και το έξτρα κίνητρο του 30%

Η PRE BLACK FRIDAY του Άρη και το έξτρα κίνητρο του 30%

Η PRE BLACK FRIDAY του Άρη και το έξτρα κίνητρο του 30%

bet365

Μειωμένες κατά 30% θα είναι οι τιμές των εισιτηρίων του αγώνα (20/11, 19:30) με τον ΠΑΣ Γιάννινα για όσους φίλους του Άρη τα προμηθευτούν την Παρασκευή (19/11).

Ο… θεσμός της Black Friday αφορά την τελευταία Παρασκευή του Νοέμβρη, αλλά για τον Άρη θα αρχίσει (ακριβώς) μία εβδομάδα νωρίτερα. Είναι η απόφαση που πήραν οι «κίτρινοι» θεσπίζοντας τη δική τους PRE BLACK FRIDAY η οποία ουσιαστικά ισοδυναμεί και με κάλεσμα του κόσμου στις κερκίδες του «Κλ. Βικελίδης» έπειτα από σχεδόν έναν μήνα, καθώς ο τελευταίος εντός έδρας αγώνας ήταν αυτός απέναντι στον Παναιτωλικό στις 24 Οκτωβρίου. Στο αλλαγμένο «Κλ. Βικελίδης» έπειτα από τα έργα υποδομής που έγιναν στον χλοοτάπητα του γηπέδου, μια επένδυση η οποία κόστισε άνω των 300.000 ευρώ.

Η απόφαση της ΠΑΕ Άρης προβλέπει τη μείωση των τιμών όλων των εισιτηρίων που θα διατεθούν την Παρασκευή (19/11) κατά 30% καθώς επίσης και όλων των προϊόντων στην ARIS BOUTIQUE κατά 20%. Ειδικότερα η έκπτωση των τιμών των εισιτηρίων έχει ιδιαίτερη αξία καθώς αναδεικνύει και την πρόθεση των «κίτρινων» για τη δημιουργία συνθηκών διάθεσης μεγαλύτερου αριθμού εισιτηρίων σε σχέση με τον μέσο όρο των 8.605 που έχουν μέχρι στις στη Superleague. Αυτή τη στιγμή ο Άρης είναι στην 3η θέση στη Superleague έχοντας μάλιστα δώσει μόλις ένα εμπορικό παιχνίδι, αυτό κόντρα στον Παναθηναϊκό και κυρίως, έχοντας αγωνιστεί μόλις μία φορά ημέρα Κυριακή!

Ειδικότερα, οι Θεσσαλονικείς αντιμετώπισαν Δευτέρα τον ΟΦΗ στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος, τον Παναθηναϊκό αντιμετώπισαν ημέρα Τετάρτη, ενώ για δεύτερη φορά θα δώσουν εντός έδρας αγώνα ημέρα Σάββατο. Μόνο τον Παναιτωλικό υποδέχθηκαν την αυθεντικά ποδοσφαιρική μέρα που είναι η Κυριακή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα