Παναθηναϊκός: Στο όριο ο Ρούμπεν για Λαμία

Παναθηναϊκός: Στο όριο ο Ρούμπεν για Λαμία

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Στο όριο ο Ρούμπεν για Λαμία

bet365

Ο Ισπανός αμυντικός μέσος έχει βγάλει κούραση, έχει ενοχλήσεις αλλά δείχνει διάθεση να «σφίξει» τα δόντια και να είναι παρών στην αναμέτρηση της Δευτέρας του Παναθηναϊκού κόντρα στην Λαμία.

Ο Ρούμπεν Πέρεθ παίζει ασταμάτητα με την φανέλα του Παναθηναϊκού εδώ και τρεις μήνες, δεν έχει χάσει ούτε λεπτό στο φετινό πρωτάθλημα και ήταν λογικό κι επόμενο να βγάλει κούραση. Ο Ισπανός αμυντικός μέσος όλη την εβδομάδα κατέβασε ρυθμούς ενώ αντιμετωπίζει και ενοχλήσεις. Στην προπόνηση της Τετάρτης ακολούθησε μόνο το πρώτο κομμάτι του προγράμματος και στην συνέχεια έκανε ατομικό.

Η συμμετοχή του στην «πράσινη» αποστολή ενόψει της αναμέτρησης με την Λαμία την Δευτέρα είναι στο όριο. Στο «στρατόπεδο» του «τριφυλλιού», πάντως, ποντάρουν στην διάθεση που δείχνει ο έμπειρος χαφ και στο γεγονός πως είναι σκληροτράχηλος και δεν φυγοπονεί. Ποτέ. Η συμμετοχή του θα είναι ανοιχτή μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Σε περίπτωση που μείνει εκτός, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα βρεθεί αντιμέτωπος με έναν ισχυρό «πονοκέφαλο», καθώς στο έμψυχο δυναμικό δεν υπάρχει άλλος παίκτης με τα χαρακτηριστικά του Ρούμπεν, ως αποτέλεσμα της καλοκαιρινής απόφασης να μην γίνει μεταγραφή στο «6», καθώς σύμφωνα με την εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου, θα ήταν διαθέσιμος ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα