Δεν αγωνίστηκαν Κορνέλιους, Φλόρες

Newsroom
 Δεν αγωνίστηκαν Κορνέλιους, Φλόρες

bet365

Οι δύο τους έμειναν στον πάγκο στα ματς του Καναδά και της Ονδούρας και είναι το πρώτο... ευχάριστα νέο για τον Παναιτωλικό μετά από καιρό.

Το πρώτο... ευχάριστο μετά από καιρό «έσκασε» για τον Παναιτωλικό. Τα «καναρίνια» ταλαιπωρούνται από πολλές και σημαντικές απουσίες, ενώ τις τελευταίες ημέρες προέκυψαν και 2 κρούσματα Covid μεταξύ των παικτών τους, κάτι που τους καθιστά αποδεκατισμένους ενόψει της αναμέτρησης (21/11) με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Σα να μην έφταναν αυτά οι Κορνέλιους, Φλόρες έχουν ενσωματωθεί στις αποστολές των Εθνικών τους για τα Προκριματικά του Μουντιάλ, όμως αμφότεροι δεν αγωνίστηκαν τα ξημερώματα με Καναδά και Ονδούρα αντίστοιχα (κόντρα σε Mεξικό και Κόστα Ρίκα). Ετσι θα είναι σχετικά ξεκούραστοι, ενώ ο πρώτος είναι πλέον πολύ πιθανό να βρεθεί στα γήπεδα του Κατάρ καθώς ο Καναδάς βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου του.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα