Παναθηναϊκός: Θεραπεία ο Σένκεφελντ, μικρή συμμετοχή από Πέρεθ και Παλάσιος

Παναθηναϊκός: Θεραπεία ο Σένκεφελντ, μικρή συμμετοχή από Πέρεθ και Παλάσιος

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Θεραπεία ο Σένκεφελντ, μικρή συμμετοχή από Πέρεθ και Παλάσιος

bet365

Τα προβλήματα στον Παναθηναϊκό παραμένουν στη συνέχιση της προετοιμασίας ενόψει του ματς με τη Λαμία την προσεχή Δευτέρα. Θεραπεία ο Σένκεφελντ, παρόντες σε μικρό κομμάτι οι Πέρεθ και Παλάσιος.

Οι «πράσινοι» συνεχίζουν ν' αντιμετωπίζουν προβλήματα που δυσκολεύουν τον καταρτισμό των πλάνων του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία το απόγευμα της προσεχούς Δευτέρας, στην επανέναρξη των πρωταθλημάτων μετά τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Το πρωί της Τετάρτης οι Ρούμπεν Πέρεθ και Παλάσιος κατάφεραν να συμμετέχουν μονάχα σε ένα μικρό, πρώτο κομμάτι της προπόνησης, η οποία στο σύνολό της περιελάμβανε rondo, ασκήσεις κατοχής μπάλας και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Οι Ρούμπεν και Παλάσιος έκαναν και ατομικό όταν αποχώρησαν από το πρόγραμμα των υπολοίπων, με τους Ιωαννίδη, Σένκεφελντ, Αγιούμπ και Πούγγουρα να κάνουν θεραπεία και τους Κουρμπέλη Μπεκ να προπονούνται μόνοι τους.

Όσον αφορά στον Σένκεφελντ, αυτός είναι σχεδόν απίθανο να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του για την αναμέτρηση με τη Λαμία αφού δεν υπάρχει λόγος να παρθεί ρίσκο μετά και το νέο πρόβλημα που αποκόμισε με την ομάδα Β'.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα