Ολυμπιακός: Η Πόρτο προτιμά δανεισμό του Σεμέδο, οι Πειραιώτες θα ήθελαν αγορά (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η Πόρτο προτιμά δανεισμό του Σεμέδο, οι Πειραιώτες θα ήθελαν αγορά (vid)

bet365

Το σκληρό πόκερ για τον διεθνή Πορτογάλο μπακ συνεχίζεται με τον Ολυμπιακό ιδανικά να θέλει να τον παραχωρήσει με μεταγραφή αλλά να μην είναι κάτι εύκολο.

Εάν ρωτούσε κανείς τον Πέδρο Μαρτίνς ακόμα και τώρα προφανώς και θα προτιμούσε να έχει τον Σεμέδο για το υπόλοιπο της χρονιάς στον Ολυμπιακό. Δεν είναι όμως μία απλή περίπτωση αυτή του έμπειρου μπακ, τον οποίο θέλει η Πόρτο και όχι μόνο.

Με τις παρούσες συνθήκες η Πόρτο θα ήθελε να πάρει τον παίκτη με δανεισμό ενός έτους και να βάλει μία ρήτρα αγοράς. Ακόμα και να έμπαινε σε διαδικασία διαπραγμάτευσης αγοράς δεν θα έφτανε στις αξιώσεις των Πειραιωτών στο οικονομικό σκέλος. Ο Ολυμπιακός θα προτιμούσε να πουλήσει τον διεθνή μπακ, όμως ξέρει πως με τέτοιο προπονητικό και αγωνιστικό παροπλισμό του δεν είναι κάτι εύκολο. Με αυτά και με αυτά παραμένει ορθάνοιχτο το... παράθυρο αποχώρησης του 27χρονου στόπερ τον Γενάρη ενώ οι Πορτογάλοι επιμένουν στο ότι τα έχει βρει με τους ανθρώπους της Πόρτο.

Όσο για τα ποσά για μία τέτοια μεταγραφή; Τα 8 εκατ. ευρώ που διαρρέονται στην Πορτογαλία θα μπορούσαν να είναι ένα ποσό που να καλύπτει τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Η Πόρτο έχει επιχειρήσει και άλλες φορές να πάρει από τον Ολυμπιακό τον παίκτη που είναι 3 φορές διεθνής με την Πορτογαλία και φέτος είχε μόνο 4 παρουσίες στον Ολυμπιακό. Ο Σεμέδο στο σύνολο στον Ολυμπιακό έχει 93 ματς με 6 γκολ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα