ΠΑΟΚ: Ο Σίντκλεϊ στο δρόμο της επιστροφής

ΠΑΟΚ: Ο Σίντκλεϊ στο δρόμο της επιστροφής

ΠΑΟΚ: Ο Σίντκλεϊ στο δρόμο της επιστροφής

bet365

Ο Βραζιλιάνος μπακ-χαφ του ΠΑΟΚ έβγαλε μέρος της σημερινής προπόνησης και σιγά-σιγά ολοκληρώνει την αποθεραπεία του, παραμένει όμως αμφίβολη η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Με τους διεθνείς, Πασχαλάκη και Κούρτιτς, να επιστρέφουν και να προπονούνται σε κανονικούς ρυθμούς, συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Τα καλά νέα έρχονται από την πλευρά του Σίντκλεϊ, καθώς έβγαλε μέρος της προπόνησης με την ομάδα και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά στο γήπεδο. να ετοιμάζεται σταδιακά για την επιστροφή του.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής παραμένει αμφίβολος για το παιχνίδι της Κυριακής στο Περιστέρι και δεν αποκλείεται να τον προφυλάξει ο Ραζβάν Λουτσέσκου προκειμένου να τον έχει διαθέσιμο στον «τελικό» της ερχόμενης Πέμπτης (25/11) κόντρα στη Σλόβαν.

Ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα προπονήθηκε μόνος του στο γήπεδο, όπως κι ο Ντάγκλας Αουγκούστο, ο οποίος πάτησε χορτάρι για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια συνέχισε με ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο μαζί με τον Νέλσον Ολιβέιρα που συνεχίζει τη διαδικασία της αποκατάστασής του.

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα