Παναθηναϊκός: Σε ένα μήνα και... βλέπουμε ο Κουρμπέλης

Παναθηναϊκός: Σε ένα μήνα και... βλέπουμε ο Κουρμπέλης

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Σε ένα μήνα και... βλέπουμε ο Κουρμπέλης

bet365

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης επέστρεψε την Δευτέρα στο Κορωπί αλλά έχει μπροστά του αρκετή δουλειά και με τα υπάρχοντα δεδομένα η επανεμφάνισή του στους αγωνιστικούς χώρους αναμένεται στις αρχές του 2022.

Ολοταχώς για έναν χρόνο μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους οδεύει ο Δημήτρης Κουρμπέλης που έχει να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι από τις 12 Δεκεμβρίου του 2021. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού βρισκόταν εδώ και περίπου δύο μήνες με ειδική άδεια στην Τρίπολη όπου έκανε φυσιοθεραπείες και την Δευτέρα επέστρεψε στο «Γεώργιος Καλαφάτης».

Σύμφωνα με την εκτίμηση των ανθρώπων του «τριφυλλιού», ο διεθνής μέσος θα χρειαστεί τουλάχιστον ένα μήνα για να φτάσει στο επιθυμητό φυσικής κατάστασης και η επιστροφή του θα καθοριστεί ανάλογα και με το πως θα αντιδρά το σώμα του και ιδιαίτερα, το σημείο όπου νιώθει τις ενοχλήσεις, στον προσαγωγό.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό και με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα, ο Κουρμπέλης αναμένεται να κάνει την επανεμφάνισή του στις αρχές του 2022 ενώ όπως έχουμε αναφέρει, οι «πράσινοι» θα κινηθούν για την απόκτηση ενός αμυντικού μέσου στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για να καλύψουν το κενό που έχει δημιουργηθεί στην μεσαία γραμμή της ομάδας.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα