Το (μεγάλο) κενό του Αοσμαν (vids)

Το (μεγάλο) κενό του Αοσμαν (vids)

Γιώργος Ντυμένος
Το (μεγάλο) κενό του Αοσμαν (vids)

bet365

Ο Σύριος μεσοεπιθετικός που ενδέχεται να μην παίξει με τον Αστέρα Τρίπολης «συμμετέχει» σε όλα τα γκολ του Ιωνικού και παράλληλα είναι πρώτος παίκτης της ομάδας σε τελικές και εύστοχα γεμίσματα.

Είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ιωνικού και μία εκ των αποκαλύψεων της σεζόν. Ο λόγος, προφανώς, για τον Αίας Αοσμαν, ο οποίος όμως στάθηκε άτυχος στο πρόσφατο ματς της Εθνικής Συρίας με την αντίστοιχη του Ιράκ και τραυματίστηκε. Ο χρόνος της αποθεραπείας του υπολογίζονταν αρχικά, από τη στιγμή που χτύπησε, σε περίπου 20 ημέρες, όμως τα νεότερα είναι ενθαρρυντικά και το διάστρεμμα που υπέστη δεν είναι και τόσο σοβαρό. Ωστόσο δείχνει πολύ πιθανό να μείνει εκτός από την επερχόμενη αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης (20/11).

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός παρουσιάζεται εξαιρετικά κομβικός για την ομάδα του και το πόσο σημαντικός είναι αποτυπώνεται στα εξής δεδομένα. Είναι «μέσα» σε όλα τα γκολ της καθώς μετρά 3 προσωπικά και ισάριθμες ασίστ, Mr 100% δηλαδή, ενώ οι 6 αυτές ενέργειες που έκανε της απέφεραν τους 5 από τους 9 βαθμούς που έχει μαζέψει στη σεζόν.

Ας γίνουμε λίγο πιο συγκεκριμένοι και ας δούμε τον Αοσμαν με αριθμούς.


Χρόνος: 730'
Γκολ: 3
Ασίστ: 3
Τελικές: 11
Εύστοχα γεμίσματα: 13
Κερδισμένα φάουλ: 14

Εκ των παραπάνω κατηγοριών ο Σύριος είναι για τον Ιωνικό 1ος του σκόρερ (εύλογα), σε ασίστ, τελικές, εύστοχα γεμίσματα και 4ος σε κερδισμένα φάουλ. Αυτόματα η (ενδεχόμενη) απουσία του «πονά» τον Δημήτρη Σπανό που καλείται να βρει, εφόσον τελικά δεν αγωνιστεί με τους Αρκάδες, λύσεις εκ των έσω.


@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα