Ολυμπιακός: Η ανισορροπία των συμμετοχών των στόπερ στη φετινή σεζόν

Ολυμπιακός: Η ανισορροπία των συμμετοχών των στόπερ στη φετινή σεζόν

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η ανισορροπία των συμμετοχών των στόπερ στη φετινή σεζόν

bet365

Οι Παπέ Σισέ και Σωκράτης Παπασταθόπουλος έχουν τη μερίδα του λέοντος σε επίπεδο συμμετοχών για τους στόπερ φέτος στον Ολυμπιακό, όμως οι άλλοι σέντερ μπακ έχουν παίξει ελάχιστα.

Ως προς αυτό το σκέλος επικεντρωνόμαστε σε έξι στόπερ στον Ολυμπιακό.

Από αυτούς τους έξι στόπερ βγάζουμε κάπως εκτός εξίσωσης τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και λόγω ηλικίας αλλά και επειδή στο αρχικό πλάνο ήταν καθαρά εφεδρικός. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση του Σεμέδο που είχε τεθεί εκτός ομάδας.

Μας μένουν δηλαδή 4 στόπερ. Από αυτούς οι Παπέ Σισέ και Σωκράτης Παπασταθόπουλος έχουν τις πιο πολλές συμμετοχές φέτος. Ο Σισέ ξανακέρδισε θέση βασικού και έχει 18 ματς με 2 γκολ και ο Σωκράτης επίσης καθιερώθηκε ως βασικός με 15 συμμετοχές.

Από την άλλη ο μέχρι πρότινος παροπλισμένος Ρούμπεν Σεμέδο έχει μείνει στις 4 συμμετοχές και ο Αβραάμ έχει 3 ματς. Ο Ουσεϊνού Μπα έχει μόνο 8 συμμετοχές και ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς - που είχε βγάλει και έναν τραυματισμό - έχει μόνο 3 συμμετοχές. Τα λιγότερα λεπτά απ' όλους τα έχει ο Αβραάμ και αμέσως μετά ο Μάρκοβιτς.

Μάρκοβιτς2

Τα περισσότερα λεπτά φέτος τα έχει ο Σισέ και μετά είναι ο Σωκράτης. Υπάρχει λοιπόν μία ανισσοροπία στο κομμάτι των συμμετοχών στους σέντερ μπακ των Πειραιωτών.

Οι φετινοί αριθμοί των στόπερ στον Ολυμπιακό

  • Παπέ Σισέ: 18 αγώνες με 2 γκολ και 1.360 λεπτά
  • Σωκράτης Παπασταθόπουλος: 15 αγώνες με 1.281 λεπτά
  • Ουσεϊνού Μπα: 8 αγώνες με 583 λεπτά
  • Ρούμπεν Σεμέδο: 4 αγώνες με 390 λεπτά
  • Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς: 3 αγώνες με 183 λεπτά
  • Αβραάμ Παπαδόπουλος: 3 αγώνες με 60 λεπτά

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα