Υπόθεση Λυκογιάννη: Ο πρώην αριστερός μπακ του Ολυμπιακού στοχεύει να συνεχίσει στην Ιταλία (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Υπόθεση Λυκογιάννη: Ο πρώην αριστερός μπακ του Ολυμπιακού στοχεύει να συνεχίσει στην Ιταλία (vid)

bet365

Ο έμπειρος αριστερός μπακ εξακολουθεί να αρέσει στον Ολυμπιακό αλλά η πρόθεσή του δείχνει να είναι να μείνει στην Ιταλία.

Ο 28χρονος διεθνής αριστερός μπακ με ύψος 1.90 μέτρα από το 2015 και μετά βρίσκεται στο εξωτερικό έχοντας παίξει πρώτα στη Στουρμ Γκρατς και από το 2018 και μετά στην Κάλιαρι, όπου βρίσκεται έως και σήμερα. Το συμβόλαιό του όμως εκπνέει στις 30 Ιουνίου του 2022 και ήδη έχει αρχίσει να κοιτάζει την επόμενη μέρα του.

Σε αυτή τη φάση υπάρχουν τουλάχιστον τρεις ενδιαφερόμενες ομάδες από την Ιταλία. Τρεις σύλλογοι που τον θέλουν ενώ δεν είναι ακόμα δεδομένο το τι θα συμβεί με το συμβόλαιό του (παρότι φαίνεται πως πιθανότατα δεν θα μείνει στην Κάλιαρι).

Ο Μπάμπης Λυκογιάννης δείχνει πως θέλει να συνεχίσει την καριέρα του εκεί (δηλαδή στην Ιταλία) ενώ ο Ολυμπιακός παραδοσιακά τον έχει στην ατζέντα του για τη θέση του αριστερού μπακ και ο Φρανσουά Μοντέστο τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση εδώ και χρόνια. Είναι και Έλληνας και είναι και σε καλή ηλικία ενώ εκτός από τίτλους με τον Ολυμπιακό έχει κατακτήσει και ένα Κύπελλο Αυστρίας.

Ο Λυκογιάννης φέτος έχει 12 συμμετοχές με τη φανέλα της Κάλιαρι ενώ στον Ολυμπιακό έχει 10 ματς. Στο εξωτερικό έχει 81 αγώνες με 6 γκολ και 6 ασίστ στη Στουρμ Γκρατς και στην Κάλιαρι έχει 91 αγώνες με 4 γκολ και 7 ασίστ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα