Record: «Ο Σεμέδο έδωσε τον λόγο του στην Πόρτο για τον Ιανουάριο»

Newsroom
Record: «Ο Σεμέδο έδωσε τον λόγο του στην Πόρτο για τον Ιανουάριο»

bet365

Ο Ρούμπεν Σεμέδο, φέρεται να έχει συμφωνήσει με την Πόρτο προκειμένου να επιστρέψει στην πατρίδα του και φορέσει τη φανέλα των «δράκων», με τη μορφή δανεισμού.

Εντονο παραμένει το ενδιαφέρον της ομάδας του Σέρτζιο Κονσεϊσάο για τον Ρούμπεν Σεμέδο του Ολυμπιακού. Το περασμένο καλοκαίρι η Πόρτο είχε κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή της, αλλά η υπόθεση τότε δεν είχε προχωρήσει καθώς οι «ερυθρόλευκοι» είχαν προτιμήσει την πώληση από τον δανεισμό του 27χρονου στόπερ.

Αυτή τη φορά, όπως αναφέρει στο πρωτοσέλιδο της η «Record», οι «δράκοι» φέρεται να έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον Σεμέδο και το μόνο που απομένει πλέον είναι να δώσουν τα χέρια και με τον Ολυμπιακό. Οι Πορτογάλοι μάλιστα αναφέρουν ότι ο έμπειρος αμυντικός είπε το «ναι» στην Πόρτο για τον Ιανουάριο, αλλά επιμένουν στην απόκτηση του με την μορφή δανεισμού, ενώ παράλληλα επιθυμούν και την ύπαρξη αγοράς στο συμβόλαιο του.

«Ο σπόρος (Σεμέδο) θα γίνει δράκος, Ο παίκτης έδωσε ήδη τον λόγο του για τον Ιανουάριο, Δάνειο με ρήτρα αγορά το σενάριο που ευχαριστεί περισσότερο» αναφέρει χαρακτηριστικά το εξώφυλλο της «Record».

ρε

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα