Μπογέ: «Απόλαυσα τον κόσμο της ΑΕΚ, αλλά έφυγα γιατί έπαιζα λίγο»

Μπογέ: «Απόλαυσα τον κόσμο της ΑΕΚ, αλλά έφυγα γιατί έπαιζα λίγο»

Newsroom
Μπογέ: «Απόλαυσα τον κόσμο της ΑΕΚ, αλλά έφυγα γιατί έπαιζα λίγο»

bet365

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ σε συνέντευξή του μίλησε μεταξύ άλλων και για το διάστημα που φόρεσε τη φανέλα των κιτρινόμαυρων.

Ο Λούκας Μπογέ αγωνίζεται πλέον στην ισπανική Έλτσε, πραγματοποιώντας μέχρι στιγμής καλές εμφανίσεις, σκοράροντας τέσσερα γκολ σε 10 συμμετοχές στη La Liga.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός μίλησε στο ραδιόφωνο του Onda Cero και μεταξύ άλλων μίλησε και για τη σεζόν 2018-2019 που αγωνιζόταν στην ΑΕΚ, υπογραμμίζοντας πως εντυπωσιάστηκε από τον κόσμο, αλλά το γεγονός ότι αγωνιζόταν λίγο, η υψηλή ρήτρα που είχε και το ότι η σεζόν δεν εξελίχθηκε καλά, έπαιξαν ρόλο στην αποχώρησή του.

«Πήγα στην ΑΕΚ, μια ομάδα που αγωνιζόταν στο Champions League, αλλά έπαιξα πολύ λίγο και δεν βρήκα χώρο. Είχα μια μεγάλη οψιόν αγοράς, σε μια ομάδα που μόλις είχε κατακτήσει τον τίτλο και θα έπαιζε στο Champions League με μεγάλες προσδοκίες. Αλλά η χρονιά δεν εξελίχθηκε καλά. Περίμενα περισσότερα, αλλά τα πράγματα δεν πηγαίνουν πάντα όπως τα θες. Το απόλαυσα που έπαιξα εκεί για τον κόσμο, αλλά έπρεπε να φύγω», ανέφερε ο Μπογέ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα