ΠΑΟΚ: Το ντεμπούτο του Γκουστάβο Βαρέλα στην εθνική Πορτογαλίας

ΠΑΟΚ: Το ντεμπούτο του Γκουστάβο Βαρέλα στην εθνική Πορτογαλίας

ΠΑΟΚ: Το ντεμπούτο του Γκουστάβο Βαρέλα στην εθνική Πορτογαλίας

bet365

Υπό το βλέμμα του πατέρα του, Φερνάντο, ο 16χρονος Γκουστάβο Βαρέλα έγραψε εναντίον του Καζακστάν την πρώτη του συμμετοχή στην εθνική νέων της Πορτογαλίας,

H εθνική ομάδων νέων (U17) της Πορτογαλίας ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στην προκριματική φάση του Euro επικρατώντας άνετα και εύκολα στο Φάρο με το ευρύ 5-0 της ομάδας του Καζακστάν.

Στις κερκίδες του «Estádio Algarve» ο πανευτυχής Φερνάντο Βαρέλα είδε τον γιο του Γκουστάβο, σχεδόν ένα μήνα μετά την κλήση του για δοκιμαστικές προπονήσεις στο καμπ της εθνικής νέων της Πορτογαλίας, να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του και να αγωνίζεται ως αλλαγή από το 63ο λεπτό της αναμέτρησης.

Εκμεταλλευόμενος το τριήμερο ρεπό από τον Ραζβάν Λουτσέσκου ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ ταξίδεψε στο νότο της Πορτογαλίας για να είναι παρών σε μια πολύ σημαντική στιγμή για τον ίδιο και την οικογένεια Βαρέλα και όπως ήταν φυσικό δεν μπορούσε να κρύψει την περηφάνια του για τα ποδοσφαιρικά βήματα του γιου του, ο οποίος αγωνίζεται στην Κ19 του «Δικεφάλου».

Ο Γκουστάβο Βαρέλα και η εθνική νέων της Πορτογαλίας ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους στα προκριματικά του Euro με τις συναντήσεις εναντίον της Ουαλίας (13/11) και της Ουκρανίας (16/11).

@Photo credits: Instagram

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα