Ολυμπιακός: Τα δεδομένα με Πόρτο και Σεμέδο, ενόψει και της αποχώρησης Σισέ και Μπα στο Κόπα Αφρικα

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Τα δεδομένα με Πόρτο και Σεμέδο, ενόψει και της αποχώρησης Σισέ και Μπα στο Κόπα Αφρικα

bet365

Από την Πορτογαλία επιβεβαιώνεται πως η Πόρτο έχει στη short list της για το κέντρο της άμυνας τον Ρούμπεν Σεμέδο αλλά δεν είναι δεδομένο πως καλύπτει τις αξιώσεις του Ολυμπιακού.

Τα ρεπορτάζ και οι πληροφορίες από την Πορτογαλία αναφέρουν με βεβαιότητα πως ο Ρούμπεν Σεμέδο είναι στη λίστα της Πόρτο.

Επίσης ότι αυτή η εξέλιξη μπορεί να οδηγήσει τον πορτογαλικό σύλλογο στο να κάνει κρούση στον Ολυμπιακό για τον παίκτη. Η Πόρτο πάντως δεν προκύπτει ότι είναι διατεθειμένη να δώσει πάνω από 5 - 6 εκατ. ευρώ για τον 27χρονο διεθνή Πορτογάλο στόπερ, ενώ ο Ολυμπιακός ασφαλώς δεν ζητά πλέον 10+ εκατ. ευρώ, όπως τον κοστολογούσε μέχρι το καλοκαίρι...

Στην Ιβηρική πάντως η σχετική... αναζήτηση στο ρεπορτάζ εστιάζει στα πόσα χρήματα θα ζητούσε ο Ολυμπιακός και στο τι μπορεί να δώσει η Πόρτο, της οποίας το ενδιαφέρον καταγράφεται ως δεδομένο. Βέβαια για να έχει πιο ισχυρό διαπραγματευτικό ατού ο Ολυμπιακός ο παίκτης θα πρέπει να ενεργοποιηθεί περισσότερο και προπονητικά αλλά και αγωνιστικά. Σίγουρα η συνέχεια θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου αλλά και του Κόπα Αφρικα, στο οποίο θα απουσιάσει σίγουρα ο Σισέ, πιθανότατα και ο Μπα. Τι θα κάνει ο Ολυμπιακός; Θα κρατήσει τον Σεμέδο μαζί με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο ενεργοποιώντας και πάλι τον Πορτογάλο ή θα τον πουλήσει; Η οριστική απόφαση φαίνεται ότι ακόμα δεν έχει ληφθεί...


@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα