Μαντί Καμαρά: «Δεν λέω ψέματα για τον τραυματισμό μου»

Μαντί Καμαρά: «Δεν λέω ψέματα για τον τραυματισμό μου»

Δημήτρης Τομαράς
Μαντί Καμαρά: «Δεν λέω ψέματα για τον τραυματισμό μου»

bet365

Οι Μαντί Καμαρά και Κριστιάν Καρεμπέ είχαν ενημερώσει το τεχνικό επιτελείο της Εθνικής Γουϊνέας για τον τραυματισμό του, παρόλα αυτά οι Αφρικανοί δημιουργούν ζήτημα. Τι είπε ο Καμαρά.

Ο ίδιος ο Μαντί Καμαρά μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Espace FM και εξήγησε το τι ακριβώς συνέβη σε σχέση με την Εθνική Γουϊνέας και για τον τραυματισμό του στον Ολυμπιακό. «Την προηγούμενη φορά είχα πάει στην Εθνική με πρόβλημα στον αστράγαλο. Δεν έχω αρνηθεί ποτέ κλήση στην Εθνική. Έχω πρόβλημα και πόνους στον ώμο μας και είμαστε περίπου έναν μήνα πριν το Κόπα Άφρικα», είπε αρχικά.

Ο Μαντί στη συνέχεια τόνισε πως είχε ενημερώσει τον Καμπά Ντιαβαρά, τεχνικό της Εθνικής Γουϊνέας. «Την Κυριακή μίλησα με τον Καμπά Ντιαβαρά (υπηρεσιακό τεχνικό της Γουϊνέας). Του τηλεφώνησε και ο Κριστιάν Καρεμπέ. Τον ενημερώσαμε. Είπε στον Καρεμπέ δεν υπάρχει κανένα θέμα. Μάλιστα μου έστειλε και μήνυμα για ταχεία ανάρρωση. Μετά από μία ώρα μου έστειλε μήνυμα και μου είπε 'έλα στην Εθνική να δούμε τον τραυματισμό σου'. Του απάντησα πως 'πραγματικά θέλετε να κάνω ένα τέτοιο ταξίδι για να έρθω εκεί λες και θα λυθεί το πρόβλημά μου από το αρμόδιο επιτελείο της Εθνικής'. Στη συνέχεια του τόνισα πως 'προτιμώ να μιλήσετε με την ομάδα μου διότι στο τέλος δεν αποφασίζω εγώ'.

Την προηγούμενη φορά είχα πάει στην Εθνική με πρόβλημα στον αστράγαλο. Είμαι επαγγελματίας και υπάρχει και το Κόπα Άφρικα σε περίπου έναν μήνα. Νομίζω πως το πιο σωστό είναι να κάνω την αποκατάστασή μου στην ομάδα μου και να γίνω καλά. Τραυματίστηκα στο τελευταίο ματς. Χτύπησα στον ώμο μου (στην κλείδα) και μίλησα και με τον γιατρό της ομάδας για αυτό. Δεν λέω ψέματα και θα μπορούσα να πω ποτέ ψέματα για τον τραυματισμό μου στη χώρα που γεννήθηκα και μεγάλωσα. Δεν μπορούν όμως να με βάζουν σε τέτοιες διαδικασίες». Τα αφρικανικά ΜΜΕ πάντως σημειώνουν πως η Εθνική Γουϊνέας δημιουργεί θέμα για τον Μαντί Καμαρά και αυτό παρά το γεγονός ότι είχε ενημερωθεί για τον τραυματισμό του.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα