Superleague,η βαθμολογία: Ξανά «μοναξιά» για τον Ολυμπιακό, στο +3 απ' την ΑΕΚ πριν το ντέρμπι τους!

Newsroom
Superleague,η βαθμολογία: Ξανά «μοναξιά» για τον Ολυμπιακό, στο +3 απ' την ΑΕΚ πριν το ντέρμπι τους!

bet365

Έστω και δύσκολα ο Ολυμπιακός επικράτησε του Ιωνικού και είναι ξανά μόνος στην πρώτη θέση. Στο +3 από ΑΕΚ και +4 από ΠΑΟΚ.

Συγκλονιστικό παιχνίδι έγινε στη Λεωφόρο με τον ΠΑΟΚ να φεύγει νικητής με 3-1 χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κούρτιτς, απόφαση που έντονα αμφισβήτησαν οι «πράσινοι», αλλά και την γκολάρα του Σλοβένου στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Δικέφαλος ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος, που πήρε κεφάλι στο σκορ με το γκολ του Άκπομ, όμως ο Παναθηναϊκός είχε ένα καλό δεύτερο ημίχρονο, ισοφάρισε με τον Μαουρίσιο κι έχασε με τον ίδιο μια μοναδική ευκαιρία για να πάρει προβάδισμα. Τελικά λίγο αργότερα ο Δικέφαλος κέρδισε το πέναλτι με τον Μιχαηλίδη και πήρε ένα μεγάλο διπλό προκειμένου να μείνει σε τροχιά κορυφής και διεκδίκησης τίτλου, αφού είναι στο -4 από τον Ολυμπιακό. Από την άλλη το «τριφύλλι» με τη νέα απώλεια βαθμών στη Λεωφόρο μένει στάσιμο στους 11 βαθμούς και ήδη αρκετά μακριά από την πρώτη 3άδα.


Οι φίλοι του Ολυμπιακού περίμεναν πως η ομάδα του θα έχει ένα εύκολο απόγευμα ώστε να μείνει ξανά μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Μπορεί το τρίποντο επί του Ιωνικού να μην ήρθε τόσο εύκολα όσο πίστευαν, αλλά σημασία έχει πως μπήκαν οι βαθμοί στο... σακούλι. Έτσι η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς μετά από μια βραδιά συγκατοίκησης με την ΑΕΚ είναι ξανά μόνη στο... βαθμολογικό ρετιρέ και στο +3 από την Ένωση πριν από το μεταξύ τους παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος που τώρα διακόπτεται λόγο εθνικών ομάδων!


Η αναμέτρηση του Πανθεσσαλικού ξεκίνησε στις 5.15 το απόγευμα και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 8 το βράδυ. Η διακοπή μιας ώρας λόγω επεισοδίων ήταν η αιτία. Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα, ο Άρης έφυγε με μια σπουδαία νίκη από τον Βόλο με το 2-1 κόντρα στην τοπική ομάδα. Τα γκολ του Εντιαγέ και του Ματέο Γκαρσία... υπέγραψαν τους βαθμούς της νίκης για τους «κίτρινους» της Θεσσαλονικείς που πλέον βρίσκονται σε ανοδική πορεία και συνεχίζουν την μάχη για να πλασαριστούν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.


Τέλος, στο ματς που άνοιξε την αγωνιστική, το μεσημέρι της Κυριακής η Λαμία πέτυχε ένα μεγάλο διπλό. Αν και ο Αστέρας ήταν καλύτερος και έχασε σωρεία ευκαιριών, η ομάδα του Γρηγορίου ήταν αυτή που... ελέω αυτογκόλ του Γκαρθία με το 0-1 πήρε ένα πολυπόθητο τρίποντο, απόλυτα χρήσιμο στην μάχη της παραμονής!

Η αγωνιστική (8η)


ΟΦΗ - Ατρόμητος Αθηνών 2-0
ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός 3-0
Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΚ 2-2
Αστέρας Τρίπολης - Λαμία 0-1
Βόλος - Άρης 1-2
Ολυμπιακός - Ιωνικός 1-0
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 1-3

H Bαθμολογία σε 9 αγώνες


1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 23
2. A.E.K. 20
3. Π.Α.Ο.Κ. 19
4. ΒΟΛΟΣ 14
5. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 13
6. Ο.Φ.Η. 12
7. ΑΡΗΣ 11
8. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 11
9. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 9
10. ΙΩΝΙΚΟΣ 9
11. ΛΑΜΙΑ 9
12. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. 6
13. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 5
14. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 3
*Ο Άρης ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς.

H επόμενη αγωνιστική (10η)


Σάββατο 20 Νοεμβρίου
Βόλος - ΟΦΗ (15.00)
Αρης - ΠΑΣ Γιάννινα (19.30)
Ιωνικός - Αστέρας Τρίπολης (19.30)

Κυριακή 21 Νοεμβρίου
Παναιτωλικός - Απόλλων Σμύρνης (17.15)
ΑΕΚ - Ολυμπιακός (19.30)
Ατρόμητος - ΠΑΟΚ (19.30)

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου
Λαμία - Παναθηναϊκός (19.30)


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα