Ολυμπιακός: Ο Σισέ και η εκδοχή της 11άδας χωρίς Ρέαμπτσιουκ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Σισέ και η εκδοχή της 11άδας χωρίς Ρέαμπτσιουκ

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει ορισμένες αλλαγές στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ιωνικό.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού ετοιμάζει τον Σισέ ξανά για βασικό. Ο Σισέ που έλλειψε από το Ολυμπιακός - Αϊντραχτ λόγω τιμωρίας.

Εκτός απροόπτου θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα αντί του Μπα. Πλην του Σισέ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν και οι Γκάρι Ροντρίγκες και Τικίνιο και ενδέχεται να προκύψει και μία αλλαγή στο κέντρο.

Τώρα στην περίπτωση που δεν παρθεί το ρίσκο να χρησιμοποιηθεί ο Ρέαμπτσιουκ λόγω του τραυματισμού του με δεδομένο και το πρόβλημα του Καρμπόβνικ η λύση θα είναι να παίξουν στα δύο άκρα της άμυνας οι Λαλά και Ανδρούτσος. Εκτός και εάν ο Μολδαβός αποδείξει ξανά πόσο σκληρό... καρύδι είναι και χριστεί πάλι βασικός. Πάντως συνολικά οι αρκετοί (εάν όχι οι περισσότεροι) από τους παίκτες που ήταν βασικοί με την Αϊντραχτ θα παίξουν βασικοί και με τον Ιωνικό. Όμως από την άλλη δεν γίνεται να μην υπάρξουν και αλλαγές στο βασικό σχήμα των Ερυθρόλευκων.

Τέλος ένα ενδιαφέρον σχετικά με τους 24 της αποστολής είναι πως είναι μέσα ο Μάρκοβιτς. Θυμίζουμε την αποστολή: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Σισέ, Ο. Μπα, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Μάρκοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Μασούρας, Βρουσάι, Λόπες, Ονιεκούρου, Ροντρίγκες, Βαλμπουενά, Τικίνιο και Ελ Αραμπί.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα