Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς ανακοίνωσε αποστολή 24 παικτών έχοντας μέσα Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκη και Μάρκοβιτς

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς ανακοίνωσε αποστολή 24 παικτών έχοντας μέσα Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκη και Μάρκοβιτς

bet365

Ο Μαρτίνς έχει το όνομα του Ρέαμπτσιουκ στους 24 παίκτες που διάλεξε για το Ολυμπιακός - Ιωνικός της Κυριακής.

Με τέτοιο πόδι ο Μολδαβός δεν είναι καθόλου βέβαιο πως θα παίξει την Κυριακή και θα παρθεί τέτοιο ρίσκο ωστόσο ο Μαρτίνς τον έχει στους 24 παίκτες για το Ολυμπιακός - Ιωνικός. Μέσα είναι και ο Μάρκοβιτς αλλά και ο Μπουχαλάκης.

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού:

Η αποστολή για τον Ιωνικό. Από 24 ποδοσφαιριστές αποτελείται η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον Ιωνικό. Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Ιωνικό (Κυριακή 19:30, Novasports Prime) για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους ποδοσφαιριστές του στο Αθλητικό Κέντρο στον Ρέντη το απόγευμα του Σαββάτου και αμέσως μετά ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από 24 παίκτες.

Αναλυτικά: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Σισέ, Ο. Μπα, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Μάρκοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Μασούρας, Βρουσάι, Λόπες, Ονιεκούρου, Ροντρίγκες, Βαλμπουενά, Τικίνιο και Ελ Αραμπί.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα