Παναθηναϊκός: Με Βέλεθ στο ντέρμπι, 4-6 εβδομάδες εκτός ο Πούγγουρας

Παναθηναϊκός: Με Βέλεθ στο ντέρμπι, 4-6 εβδομάδες εκτός ο Πούγγουρας

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Με Βέλεθ στο ντέρμπι, 4-6 εβδομάδες εκτός ο Πούγγουρας

bet365

Ο Φραν Βέλεθ αναμένεται να προλάβει το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ το απόγευμα της Κυριακής έπειτα και από το κομμάτι της προπόνησης που ακολούθησε την Παρασκευή. Νοκ-άουτ ο Πούγγουρας για 4-6 εβδομάδες.

Οι «πράσινοι» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δούλεψαν στα τελειώματα και έκαναν αρκετές ασκήσεις τακτικής στην προπόνηση της Παρασκευής έχοντας βρεθεί στην τελική ευθεία για το μεγάλο παιχνίδι με τον «δικέφαλο του βορρά», το βράδυ της Κυριακής.

Ο Φραν Βέλεθ ακολούθησε μέρος του προγράμματος, έκανε και ειδικό πρόγραμμα για να δουλέψει πάνω σε αυτά που πρέπει ατομικά αυτή τη στιγμή κ αν δεν προκύψει κάτι τρομερά απρόβλεπτο, θα είναι διαθέσιμος στις επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας από την πλευρά του, θα μείνει πλέον εκτός δράσης για 4-6 εβδομάδες. Υποβλήθηκε σε μαγνητική έπειτα από τους πόνους που αισθανόταν και διαγνώστηκε με ρωγμώδες κάταγμα στο μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού. Ατομικό την Παρασκευή έκαναν οι Κουρμπέλης και Μπεκ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα