ΑΕΚ: Μπήκε στις προπονήσεις ο Άμραμπατ

ΑΕΚ: Μπήκε στις προπονήσεις ο Άμραμπατ

Newsroom
ΑΕΚ: Μπήκε στις προπονήσεις ο Άμραμπατ

bet365

Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων επέστρεψε ο Νορντίν Αμραμπατ κι έτσι συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες προκειμένου να συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης το Σάββατο (06/11, 19:30) στη Ριζούπολη.

Ο Μαροκινός εξτρέμ είχε υποστεί ρήξη συνδέσμου που υπέστη στον ώμο στον αγώνα με τον Βόλο, με αποτέλεσμα να απουσιάσει από την αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής, με τον Άρη στο ΟΑΚΑ.

Ωστόσο, στην προπόνηση της Πέμπτης (04/11) προπονήθηκε κανονικά μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του κι έτσι, είναι πολύ πιθανό ο Αργύρης Γιαννίκης να τον συμπεριλάβει στα πλάνα του για τον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου με τον Απόλλωνα Σμύρνης (06/11, 19:30, Live Gazzetta, Cosmote Sport2HD)

Από εκεί και πέρα οι Ντάρκο Γέβτιτς και Γιώργος Θεοχάρης ακολούθησαν ξανά ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα συγκεντρωθούν ξανά το πρωί της Παρασκευής (05/11, 11:00) στα Σπάτα, προκειμένου να ολοκληρώσουν και την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με την «Ελαφρά Ταξιαρχία».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα