Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ξεκαθαρίζει και τυπικά ότι απαγορεύεται και η μετακίνηση οπαδών

Newsroom
Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ξεκαθαρίζει και τυπικά ότι απαγορεύεται και η μετακίνηση οπαδών

bet365

Με επιστολή του στη Super League Interwetten, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, ως επικεφαλής του υγειονομικού πρωτόκολλου, ζητά να προστεθεί η λέξη «μετακίνηση» ώστε να μην υπάρξει ξανά η παρουσία οπαδών στα εκτός έδρας ματς.

Ύστερα από πολλές πιέσεις της Αστυνομίας, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού αναμένεται προσθέσει στο άρθρο του πρωτόκολλου, για την απαγόρευση φιλοξενούμενων οπαδών, τη λέξη «μετακίνηση».

Μ' αυτόν τον τρόπο... κλειδώνει κάθε δυνατή λύση που υπήρχε - έστω και νομικά - στον οποιοδήποτε ήθελε να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας του, μακριά από τα εντός έδρας ματς.

Τονίζουμε ότι εξ αρχής είχε απαγορεύσει την παρουσία φιλοξενούμενων οπαδών. Ωστόσο, αρκετοί είτε μεμονωμένα είτε ομαδικά έβρισκαν τρόπο να βρεθούν κοντά στην αγαπημένη τους ομάδας.

Πλέον με την τροποποίηση του πρωτοκόλλου, αυτό δεν θα είναι δυνατόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα