Aκόμη θεωρείς τον Ιωνικό πρώτο φαβορί για υποβιβασμό;

Aκόμη θεωρείς τον Ιωνικό πρώτο φαβορί για υποβιβασμό;

Aκόμη θεωρείς τον Ιωνικό πρώτο φαβορί για υποβιβασμό;

bet365

Ο Ιωνικός, κόντρα στην ομάδα έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, τον Βόλο, έδειξε ότι είναι μια ομάδα που κανένας δεν πρέπει να ξεγράφει.

Ο Ιωνικός δεν επέστρεψε στη Super League Interwetten για να γίνει... παρατηρητής.

Κόντρα στους... ειδικούς του καφενείου που τον ήθελαν «πρώτο φαβορί για υποβιβασμό», η ομάδα της Νίκαιας αποδεικνύει μέσα στο γήπεδο ότι είναι ένα πολύ σκληρό καρύδι. Και μάλιστα, παίζοντας κάθε εβδομάδα με απουσίες.

Αυτό συνέβη και στο ματς με τον Βόλο (1-1). Χωρίς τους Τσιγκρίνσκι, Κάνιας και Λένις, η ομάδα του Δημήτρη Σπανού, παραλίγο να πάρει μία πολύ σημαντική νίκη. Στάθηκε (ξανά) άτυχη ωστόσο και στο 85', η εκτέλεση φάουλ του Ορός βρήκε σε σώματα στην άμυνα και κατέληξε στα δίχτυα του Χουτεσιώτη, βλέποντας την μπάλα να αλλάζει πορεία. Στο 2ο λεπρό των καθυστερήσεων μάλιστα ο Τουράμ έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-1. Ο κόουτς της ομάδας πιστεύει ότι αυτή ήταν η καλύτερη φετινή εμφάνιση της ομάδας του. Και καλά κάνει. Θα σταθούμε και στον αντίπαλο απέναντι στον οποίο συνέβη αυτό. Για να νικήσεις τον Βόλο, πρέπει να παίξεις μπάλα κι ο Ιωνικός (απ)έδειξε ότι είναι ομάδα που μπορεί να βάλει το τόπι κάτω και να ασκήσει αφόρητη πίεση σε ομάδες με ποιότητα και αγωνιστική ταυτότητα.

Θυμίζουμε πως αυτή η ομάδα έχει ηττηθεί μόνο από την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό (εκτός έδρας), ενώ από τους αντιπάλους στα μέτρα της μόνο η Λαμία τη νίκησε, πληγώνοντάς την στο γήπεδο της Νεάπολης.

Από εκεί και πέρα, ο Ιωνικός νίκησε τον Άρη στην έδρα του και τον Ατρόμητο μέσα στο Περιστέρι. Δύο νίκες, που δύσκολα θα πάρουν αντίπαλοί του. Με ΠΑΣ Γιάννινα και Βόλο, η ομάδα άξιζε το κάτι παραπάνω, αλλά με την ομάδα της Ηπείρου έλειψε η ποιότητα κι η τελική που θα έβαζε την μπάλα στα δίχτυα του Λοντίγκιν.

Με τον Βόλο, ο Δημήτρης Σπανός, είδε τους παίκτες του να πιέζουν, να σκοράρουν και τελικά να δέχονται ένα γκολ σε μια άτυχη στιγμή. Παράπονο δεν μπορεί να έχει.

Η ομάδα, πλέον, είναι στους 9 βαθμούς μαζί με Αστέρα και ΟΦΗ και αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης. Πολύ δύσκολη αυτή η... πίστα.

Στη συνέχεια θα υποδεχτεί τον Αστέρα Τρίπολης κι οι υποχρεώσεις του Νοεμβρίου θα κλείσουν στο Ηράκλειο. Δύο ματς... αποδείξεων που εν πολλοίς θα φανεί τί να περιμένουμε απ' αυτήν την ομάδα, που μέχρι στιγμής, κανείς δεν μπορεί να μην παραδεχτεί ότι είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος.

Υ.Γ.1.: Αλήθεια Άοσμαν πόσες ομάδες στη Super League Interwetten έχουν; Ο διεθνής Σύριος είναι από τις αποκαλύψεις της σεζόν με 3 γκολ και 3 ασίστ και από τους βασικούς παράγοντες της πορείας του Ιωνικού.

Photo Credits: Intime

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα