Νεστορίδης για «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»: «Ούτε η Ρεάλ τέτοιο γήπεδο»

Νεστορίδης για «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»: «Ούτε η Ρεάλ τέτοιο γήπεδο»

Κώστας Τόπας
Νεστορίδης για «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»: «Ούτε η Ρεάλ τέτοιο γήπεδο»

bet365

Ο Κώστας Νεστορίδης επισκέφθηκε την «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» μαζί με τον γιο του και δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του, λέγοντας πως ούτε η Ρεάλ Μαδρίτης θα έχει τέτοιο γήπεδο.

Την τιμή που του έκανε η ΑΕΚ -ανταποδίδοντας τη δική του ανεκτίμητη προσφορά- απολαμβάνει ο Κώστας Νεστορίδης. Μια από τις εμβληματικές μορφές της ιστορίας της Ένωσης, βρέθηκε για μια ακόμη φορά στην «Αγια-Σοφιά - Opap Arena», συνοδευόμενος από τον γιο του και πόζαρε συγκινημένος μπροστά από τον πυλώνα που φέρει τη μορφή του.

Μάλιστα, ο Κώστας Νεστορίδης, όπως αναφέρει και στη δημοσίευση που ανήρτησε ο γιος του, έμεινε εντυπωσιασμένος με την πρόοδο των έργων, τονίζοντας πως ούτε η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα έχει τέτοιο γήπεδο.

«Ήθελε να το δει από κοντά…. δυστυχώς λόγω ηλικίας δεν μπόρεσε να ανέβει τα σκαλιά για να πάμε πιο κοντά…. Αυτό πού είπε όταν το είδε ήταν σ’ ευχαριστώ Πρόεδρε!!!! Τό άλλο πού είπε ήταν τι γηπεδάρα είμαι αυτή??? Ούτε ή Ρεάλ Μαδρίτης τέτοιο γήπεδο…. Μπράβο Στον Μελισσανίδη το είπε και το κάνε και κάτι τελευταίο. Ε ρε και να έπαιζα σέ αυτό το γήπεδο τί πλάκες θα τους έκανα……», αναφέρει στη σχετική δημοσίευσή του ο Γιώργος Νεστορίδης.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα