Με Σονί, αλλά χωρίς τέσσερις στα Γιάννενα ο Αστέρας Τρίπολης

Newsroom
Με Σονί, αλλά χωρίς τέσσερις στα Γιάννενα ο Αστέρας Τρίπολης

bet365

Ο Σονί μπήκε στην αποστολή του Αστέρα Τρίπολης για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο ο Μίλαν Ράσταβατς δεν υπολογίζει τέσσερις ποδοσφαιριστές για την αναμέτρηση στους Ζωσιμάδες.

Ο Αστέρας Τρίπολης πηγαίνει στα Γιάννενα για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ την Κυριακή (19:30) στους Ζωσιμάδες. Ο Ράσταβατς αντιμετωπίζει προβλήματα καθώς έχει τέσσερις απόντες. Τους Καρμόνα, Καπίγια, Λέο Τιλίκα και Κρέσπι. Αντίθετα ο Σονί κατάφερε να ξεπεράσει το διάστρεμμα και μπήκε στην αποστολή.

Στην αποστολή του Αστέρα βρίσκονται οι Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Γκαρθία, Τασουλής, Ατιένθα, Καστάνιο, Αλβαρες, Χριστόπουλος, Βαλιέντε, Μουνάφο, Σανταφέ, Ιγκλέσιας, Ντρούπι, Ριέρα, Κανελλόπουλος, Σίτο, Μπαράλες, Αλί Μπαμπά, Μπεντίτο, Σονί.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα