Ολυμπιακός: Η 11άδα του Αγρινίου θα είναι και σαν... πρόβα για την Αϊντραχτ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η 11άδα του Αγρινίου θα είναι και σαν... πρόβα για την Αϊντραχτ

bet365

Ο Μαρτίνς προτίθεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11άδα του με τον Παναιτωλικό και να δώσει χρόνο στον Μπα, που λογικά θα είναι βασικός με την Αϊντραχτ.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να είναι εκ των πραγμάτων υποχρεωμένος να επικεντρωθεί πρώτα στο ματς του Αγρινίου με αντίπαλο τον Παναιτωλικό (Σάββατο, 19.30, COSMOTE SPORTS 2) πλην όμως αυτό το παιχνίδι πρωταθλήματος έχει μία σύνδεση με τον αγώνα της 4ης Νοεμβρίου με την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης στο Καραϊσκάκη για το Europa League σχετικά με τα πλάνα του κόουτς Μαρτίνς. Το νέο πρόσωπο για αυτό το ματς θα είναι ο Ουσεϊνού Μπα λόγω της τιμωρίας του Σισέ με τη γερμανική ομάδα. Είτε να ξεκινήσει βασικός με τον Σισέ, είτε να πάρει χρόνο συμμετοχής για να... ρολάρει κάπως ενόψει του αγώνα αυτού. Και αυτό διότι για να καλύψει το κενό του Σισέ στο παιχνίδι με τους Γερμανούς ο Μπα θα πρέπει να έχει αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του.

Ένας άλλος παίκτης που διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα είναι Κούντε σε μία λογική μήπως πάρει ανάσες ο Μαντί Καμαρά. Και αυτό διότι εάν ο Μπουχαλάκης δεν είναι ΟΚ για την Πέμπτη θα είναι ένας χαφ μείον για τον αγώνα με την Αϊντραχτ.

Όπως επίσης υποψήφιοι για βασικοί για την επίθεση είναι και οι Λόπες και Τικίνιο. Ο Ροντρίγκες μπήκε στην 23άδα για το Αγρίνιο, ωστόσο θα χρειαστεί διαχείριση λόγω του προβλήματος που έβγαλε. Ο Πέδρο Μαρτίνς θυμίζουμε πως για τον ΠΑΟΚ και το νικηφόρο ντέρμπι του Φαλήρου με σκορ 2-1 είχε επιλέξει για τη βασική 11άδα τον Βατσλίκ για τη θέση του τερματοφύλακα και τους Λαλά, Σωκράτη Παπασταθόπουλο, Σισέ και Ρέαμπτσιουκ στην άμυνα. Οι Εμβιλά και Μαντί Καμαρά ήταν τα δύο αμυντικά χαφ με τους Μασούρα, Ροντρίγκες στα άκρα και τον Αγκιμπού Καμαρά πίσω από τον Ελ Αραμπί. Σε σχέση με αυτήν την 11άδα μπορεί ο Μπα να είναι βασικός αντί του Σωκράτη και ο Κούντε να πάρει θέση στο κέντρο. Για το παιχνίδι του Αγρινίου πάντως το βασικό μέλημα του Πορτογάλου θα είναι να κατεβάσει το καλύτερο δυνατό σχήμα και δεν προβλέπονται πολλές αλλαγές σε επίπεδο προσώπων.

Σχετικά με τον Ονιεκούρου που τέθηκε off από το παιχνίδι με τους Αγρινιώτες παρά το όριο των ξένων που υπάρχει (επιτρέπονται 5 στην 20άδα) με δεδομένο πως υπήρχε 23άδα θα μπορούσε να είχε επιλεγεί και να κοπεί μετά από τους εκλεκτούς. Ωστόσο ο Μαρτίνς επέλεξε να τον αφήσει εκτός (χωρίς να έχει θέμα τραυματισμού) θέλοντας να του στείλει ένα... μήνυμα και μένει να φανεί το τι διαχείριση θα υπάρχει για τον Νιγηριανό εξτρέμ για τον αμέσως επόμενο αγώνα, αυτόν στην Ευρώπη, με την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης.

Θυμίζουμε την αποστολή για το ματς στο Αγρίνιο: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Α. Καμαρά, Ανδρούτσος, Ου. Μπα, Σισέ, Ελ Αραμπί, Καρμπόβνικ, Κούντε, Λαλά, Λόπες, Μ. Καμαρά, Μασούρας, Εμβιλά, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδόπουλος, Ροντρίγκες, Τικίνιο, Παπασταθόπουλος, Σουρλής, Βαλμπουενά και Βρουσάι.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα