ΑΕΚ: Ατομικό ξανά για Λιβάι Γκαρσία και Άμραμπατ

ΑΕΚ: Ατομικό ξανά για Λιβάι Γκαρσία και Άμραμπατ

Newsroom
ΑΕΚ: Ατομικό ξανά για Λιβάι Γκαρσία και Άμραμπατ

bet365

Ο Λιβάι Γκαρσία, ακολούθησε και σήμερα (29/10) ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης κι έτσι η συμμετοχή του κόντρα στον Άρη, δυσκολεύει όλο και περισσότερο.

Ο 24χρονος εξτρέμ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο, είχε ένα σοκαριστικό τραυματισμό στον αγώνα με τον Βόλο αλλά ευτυχώς η μαγνητική έδειξε κάκωση στους συνδέσμους της αυχενικής μοίρας.

Μάλιστα, την Πέμπτη (28/10), ο Λιβάι Γκαρσία, πάτησε για πρώτη φορά χορτάρι μετά τον τραυματισμό του ξεκινώντας ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο μαζί με τον γυμναστή Παναγιώτη Βούλγαρη.

Την Παρασκευή (29/10) ακολούθησε γι' ακόμη μία ημέρα ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης κι έτσι δύσκολα θα μπορέσει να προλάβει να είναι έτοιμος για τον αγώνα με τον Άρη.

Ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης ακολούθησε και ο Νόρντιν Άμραμπατ, έπειτα από τη ρήξη συνδέσμου που υπέστη στον ώμο, ο οποίος δεν θα βρίσκεται στα πλάνα του Αργύρη Γιαννίκη για τον αγώνα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης την Κυριακή (31/10, 19:30, Cosmote Sport1 HD, Live Gazzetta) στο ΟΑΚΑ.

Aτομικά γυμνάστηκαν οι Ντάρκο Γέβτιτς, Γιώργος Θεοχάρης, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Οι «κιτρινόμαυροι» θα ανανεώσουν το ραντεβού τους στα Σπάτα, το πρωί του Σαββάτου (30/10, 11:00) για την τελική ευθεία της προετοιμασίας τους, ενόψει της αναμέτρησης, με τον Άρη, για την 8η αγωνιστική της Super League Interwetten.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα